Xbox 360 Türkçe Yama Silent Hill Homecoming XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Homecoming XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 779 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Silent Hill Homecoming XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan makina11

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,406
113
Silent Hill Homecoming XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Silent Hill Homecoming XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Silent Hill Homecoming XBOX360 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren TANSHAYDAR'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka okuyunuz.

Oyunu test eden ve oynanış videosunu çeken asddfgh @asddfgh 'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Homecoming, savaştan dönen bir asker olan Alex Shepherd'ın memleketi Shepherd's Glen'e olan yolculuğunu anlatır, burada kasabayı kargaşa içinde bulur ve küçük erkek kardeşi kayıptır. Küçük kardeşini bulma arayışında the Order ismindeki bir tarikat, kasabanın tarihi ve kendi geçmişi hakkında daha fazla şey keşfeder.

BİLGİLENDİRME
PC üzerinden de oynayabilirsiniz. Tabii XENIA emulatörü ile.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

TANSHAYDAR

XBOX360 TEST
ASDDFGH

XBOX360 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
132
164
43
34
Hocam xbox 360 daki Türkçe yamaları yavaştan getiriyorsunuz buraya da bakıyorum , elinize sağlık hepsinin gelmesi dileğiyle :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,406
113
Hocam xbox 360 daki Türkçe yamaları yavaştan getiriyorsunuz buraya da bakıyorum , elinize sağlık hepsinin gelmesi dileğiyle :)
İnşAllah yavaştan olur. Ahtapot gibi kollarımız olsa çok çıkarırız da, o yok maalesef.

Sağ olsun @asddfgh oyunu indiriyor, test ediyor ve video çekiyor. Ben sadece oyunu indirip dosyayı portluyorum. Sonuç olarak asıl iş @asddfgh arkadaşımız da bitiyor.😂

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
511
172
43
Olur mu öyle şey Castellanos @Castellanos benim yaptığım seninkinin yanında hiç kalır asıl zanaat senin yamayı portlaman ki benim isteyip de beceremediğim ve çoğu kişinin de yapamadığı bir şey bu ellerini sağlık yeter ki yama olsun severek test ederiz. 🙂

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,406
113
Olur mu öyle şey Castellanos @Castellanos benim yaptığım seninkinin yanında hiç kalır asıl zanaat senin yamayı portlaman ki benim isteyip de beceremediğim ve çoğu kişinin de yapamadığı bir şey bu ellerini sağlık yeter ki yama olsun severek test ederiz. 🙂
Estağfurullah ne demek. Senin de ellerine sağlık☺