PS4 Türkçe YAMA Sniper Elite 3 Ultimate Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Sniper Elite 3 Ultimate Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,104 kez görüntülenmiş, 204 yorum ve 112 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Sniper Elite 3 Ultimate Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cahit2072

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,011
50,592
113

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyunun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncekle oyunu çeviren TG YAMA ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sniper Elite 3 oyununun türkçe yamasını port edip paylaşmıştım. Ultimate sürümü farklı arkadaşlar. Yani aynı değil. Ultimate sürümünde dlc'ler ve ufak tefek içerikler bulunmaktadır. Sizler için Ultimate Edition yamasını da port ettim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

apotemps4

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
109
72
28

Sevgili mcpsp üyeleri, yeni bir oyunun türkçe yama çalışması ile daha karşınızdayım. Öncekle oyunu çeviren TG YAMA ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sniper Elite 3 oyununun türkçe yamasını port edip paylaşmıştım. Ultimate sürümü farklı arkadaşlar. Yani aynı değil. Ultimate sürümünde dlc'ler ve ufak tefek içerikler bulunmaktadır. Sizler için Ultimate Edition yamasını da port ettim. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

TÜRKÇE YAMALI OYNANIŞ VİDEOSU ( İYİ SEYİRLER :) )

[Gizli içerik]

Teşekkürler...

FreeZone53

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2019
5
1
3

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

[Gizli içerik]

Thanks

aagksl02

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 4, 2018
67
11
8

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TG YAMA EKİBİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

[Gizli içerik]

teşekkürler