Socom U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 2 USA Full CSO by chuck

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde chuck_schuldiner tarafından oluşturulan Socom U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 2 USA Full CSO by chuck başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,130 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı Socom U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 2 USA Full CSO by chuck
Konbuyu başlatan chuck_schuldiner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan giyotin

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git

Tür : Aksiyon - TPS
Format : CSO
Rip : Update
Boyut : 660 MB
Çıkış Tarihi : 7 Kasım 2006
Test : 3.40 OE-A ve üzeri tüm PSP'lerde çalışır.

Bonus : Kendi Save Dosyamıda Ekledim,Videolar,Tüm Bölümler ve Silahlar dahil olmak üzere bir çok ekstra açılmıştır...

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GAMESPOT NOTU : 8.3 / 10
IGN NOTU : 8 / 10

Upload & Password : chuck_schuldiner

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Bu yeni çıkanından daha uzun ve güzel :) Hatta sırayla oyna konuyu anla..İlkinide verdim bu ikincisi..Sendeki üçüncüsü..Birde Tactical Strike var ki onu anlatmak beni aşar..o derece muhteşem :D

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
Ki zaten o kadar var :D

4. Oyunuda upload edeceğim.. Socom U.S. Navy Seals Tactical Strike USA...Bekliyor şuanda :D

ve böylece Socom arşivini eksiksiz tamamlamış olacağım :D