- Ocak 23, 2022
- 169
- 70
- 28
Evet Arkadaslar Sonunda Beyaz Meleğin Sahibi Oldum Cihazin Tüm Testlerini Yaptim Cidden Muazzam Bir Sistem Burda Emegi Gecen Cok İnsan Var Allah Razi Olsun İnsallah En Kısa zaman İcinde Sizde PS5 Sahibi Olursunuz
CFI-2016 Avrupa Sürümü (Aldigim)
CFI-2000 Japonya Sürümü
Cihazin Bu Surumlerinin Birbirinden Hicbir Farki Yoktur Sadece Bölge Degisiktir Ben CFI-2016 ALDİM Avrupa Surumu
Kollarin Eski Modelleri Cok Cabuk drift Yapiyor Reddit Kullanicilarin Yorumlarini Dikkate alarak Bu Modelleri Aldim
Dualsense Yeni BDM-30 Anakart Sahip Cihazlar
Model Numarasi Bu
2 Dualsensem de Bu Kodlara sahip
Model- CFI-ZTC1W
FCC İD - AK8CFIZCT1A
Dualsense Alirken Ozellikle Yukardaki Belirttigim Kodlara Göre Alın
BDM-30 Anakartina Sahip Yeni Modellerdir
Detayli Olarak Size Resimlerini Attim
Satan Kişi Hemşerim Di Kutudan Cikan Yeni Modeldi Buna Sevindim 2 Ci Koluda Rica Ettim Saolsun Kirmadi Aynisindan Verdi
Cihaz Almak İsteyen Varsa Ps4 ps3 Takas Edip Farki Dusuruyor Rahat Bir Alma İmkani Sagliyor Satici Gozu kapali Alabilirsiniz Kargosu herseyi Saglam Olarak İster Yurt ici İster Yurdisina Bile Gonderim Sagliyor Ulasmak İsterseniz Dm Yazabilirsiniz SATİCİNİN insta Adresi Veririm Benim İsmimi Verin Size indirimde yapar.
Bu Sevincimi sizinle Paylaşmak İstedim Umarim En kisa zaman icinde Herkez Ps5 cihaz sahibi Olur Simdiden Hayirli aksamlar
CFI-2016 Avrupa Sürümü (Aldigim)
CFI-2000 Japonya Sürümü
Cihazin Bu Surumlerinin Birbirinden Hicbir Farki Yoktur Sadece Bölge Degisiktir Ben CFI-2016 ALDİM Avrupa Surumu
Kollarin Eski Modelleri Cok Cabuk drift Yapiyor Reddit Kullanicilarin Yorumlarini Dikkate alarak Bu Modelleri Aldim
Dualsense Yeni BDM-30 Anakart Sahip Cihazlar
Model Numarasi Bu
2 Dualsensem de Bu Kodlara sahip
Model- CFI-ZTC1W
FCC İD - AK8CFIZCT1A
Dualsense Alirken Ozellikle Yukardaki Belirttigim Kodlara Göre Alın
BDM-30 Anakartina Sahip Yeni Modellerdir
Detayli Olarak Size Resimlerini Attim
Satan Kişi Hemşerim Di Kutudan Cikan Yeni Modeldi Buna Sevindim 2 Ci Koluda Rica Ettim Saolsun Kirmadi Aynisindan Verdi
Cihaz Almak İsteyen Varsa Ps4 ps3 Takas Edip Farki Dusuruyor Rahat Bir Alma İmkani Sagliyor Satici Gozu kapali Alabilirsiniz Kargosu herseyi Saglam Olarak İster Yurt ici İster Yurdisina Bile Gonderim Sagliyor Ulasmak İsterseniz Dm Yazabilirsiniz SATİCİNİN insta Adresi Veririm Benim İsmimi Verin Size indirimde yapar.
Bu Sevincimi sizinle Paylaşmak İstedim Umarim En kisa zaman icinde Herkez Ps5 cihaz sahibi Olur Simdiden Hayirli aksamlar
Ekli dosyalar
-
918.7 KB Görüntüleme: 3,726
-
907.1 KB Görüntüleme: 52
-
389.7 KB Görüntüleme: 52
Son düzenleme: