PS5 Yardım Sonunda Playstation 5 Sahibi Olduk

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde OqDaYy tarafından oluşturulan Sonunda Playstation 5 Sahibi Olduk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,633 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Sonunda Playstation 5 Sahibi Olduk
Konbuyu başlatan OqDaYy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OqDaYy

OqDaYy

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 23, 2022
169
70
28
Evet Arkadaslar Sonunda Beyaz Meleğin Sahibi Oldum Cihazin Tüm Testlerini Yaptim Cidden Muazzam Bir Sistem Burda Emegi Gecen Cok İnsan Var Allah Razi Olsun İnsallah En Kısa zaman İcinde Sizde PS5 Sahibi Olursunuz

CFI-2016 Avrupa Sürümü (Aldigim)
CFI-2000 Japonya Sürümü

Cihazin Bu Surumlerinin Birbirinden Hicbir Farki Yoktur Sadece Bölge Degisiktir Ben CFI-2016 ALDİM Avrupa Surumu

Kollarin Eski Modelleri Cok Cabuk drift Yapiyor Reddit Kullanicilarin Yorumlarini Dikkate alarak Bu Modelleri Aldim

Dualsense Yeni BDM-30 Anakart Sahip Cihazlar
Model Numarasi Bu
2 Dualsensem de Bu Kodlara sahip

Model- CFI-ZTC1W
FCC İD - AK8CFIZCT1A

Dualsense Alirken Ozellikle Yukardaki Belirttigim Kodlara Göre Alın
BDM-30 Anakartina Sahip Yeni Modellerdir

Detayli Olarak Size Resimlerini Attim
Satan Kişi Hemşerim Di Kutudan Cikan Yeni Modeldi Buna Sevindim 2 Ci Koluda Rica Ettim Saolsun Kirmadi Aynisindan Verdi

Cihaz Almak İsteyen Varsa Ps4 ps3 Takas Edip Farki Dusuruyor Rahat Bir Alma İmkani Sagliyor Satici Gozu kapali Alabilirsiniz Kargosu herseyi Saglam Olarak İster Yurt ici İster Yurdisina Bile Gonderim Sagliyor Ulasmak İsterseniz Dm Yazabilirsiniz SATİCİNİN insta Adresi Veririm Benim İsmimi Verin Size indirimde yapar.

Bu Sevincimi sizinle Paylaşmak İstedim Umarim En kisa zaman icinde Herkez Ps5 cihaz sahibi Olur Simdiden Hayirli aksamlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,486
3,025
113
Hadi hayırlı olsun gardasım cift kol almışsın kaça maloldu :)

OqDaYy

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 23, 2022
169
70
28
Hayirli olsun hocam. Satici hangi ilde.
allah razi olsun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ps4'ü satıp üstüne 15.750 vermiş ;) Bence biraz fazla olmuş ama alan memnun satan memnunsa bize bir şey demek düşmez ;):)

Hayırlı olsun kardeşim. Darısı başımıza :)
Bro 6 Aydir Sahibinden Ve Letgoda 10bin İlan Actim Ps4 için Yazanlarin %90ı Hepsi 7bin Olursa Ciddi Aliciyim Ayağina Yaziyor. Tmm Desemde Ertesi Gun Yazmiyorlar bile. Baktim Olmuyor Bende Ps5 Takas ettim Milletin Gelip Almasini Beklersek Dolar Firlar Ps5 Daha alamayiz . Bende Erkenden Davrandim.

PS4 ün üstüne mi verdin 15.750

Yoksa direk 15750 ise bedava hacı
La kol 3000 zaten ;)
Ps4 Verdim Bu Fiyata 2 Kolla Birlikte verdi

Şuan Eurasia Garantili Cihaz 28-30 Fiyatinda Zaten Benim Garanti ile işim.yok Cihaz Saglam Bu Konuda Sony Güveniyorum
Hepsiburada Yada Diger Yerlerden Sipariş vermek Problem Cunku Hicbirine Güven Olmuyor. En Guzeli Cihazi Gidip Bilindik İtalatci Saglam Bir yerden Elinle Alip Alidigin yerdede Test ettirmektir Zaten Bozuk ciksa Aninda Degisiyorlar. Kutuyu acio bakip Test ediyorlar O Yonden Super . Darisi Size inşallah

Hayirli olsun hocam. Satici hangi ilde.
Mersin Kardeşim Güvenilir Birisidir Almak İsteyene Tavsiye ederim Tum Cihazlari Yeni Model Kutusu Guvenlik bandlari Herseyi Tam Şekilde Cihazinizi Test Ederek Yolluyor İsteginize bağlı

Son düzenleme:

mad_080

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2019
458
330
63
Bana yakinmis ama malesef ps5e dogru duzgun oyun cikartmadilar. Bir ps4 gibi olmadi. Alinir alinmaz kisiye gore degisen bir durum var. Ayrica 1-2 sene sonra pcye de cikartiyorlar oyunlari. Ne kadar da konsolu sevsem kirilmazsa ve oyun olmazsa konsol bos.Bundan sonraki surecte ps4u satip 4060li laptoptan devam edecegim gibi duruyor.

OqDaYy

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 23, 2022
169
70
28
Elimizi Ayagimizi Bagliyan Tek Nedendir VERGİ insani Cennet Gibi Ülkede Cehennemi Yaşatiyorlar Hayirlisi Olsun hepimiz İçin