Söylenti: Bir Sızıntı da Microsoft'un E3 Planlarından

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Genel Sohbet kategorisinde scorpionsubzero tarafından oluşturulan Söylenti: Bir Sızıntı da Microsoft'un E3 Planlarından başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,277 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Genel Sohbet
Konu Başlığı Söylenti: Bir Sızıntı da Microsoft'un E3 Planlarından
Konbuyu başlatan scorpionsubzero
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ankboy

scorpionsubzero

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 24, 2012
475
24
0
45
[ATTACH=CONFIG]390[/ATTACH]​


Xbox One'ın duyurusunda asıl oyuncu kesimin yaşadığı hayal kırıklığını önümüzdeki E3 döneminde gidermek isteyen Microsoft'un E3 planlarıyla ilgili hafiften bilgiler alıyorduk. Daha önce bol duyuruyla geleceğini, hatta duyuruları konferans saatlerine sığdırmakta güçlük çektiğini duyduğumuz firmadan yeni bir haber geldi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Sony'nin E3 planlarına ait olduğu iddia edilen bir liste sızdırılmıştı. Şimdi ise benzer bir haber Microsoft adına ortaya çıktı. Listelemeye başlayalım,

- Ryse 2'nin yapım aşamasında olduğu duyurulacak. Yenilenmiş dövüş sistemi, ortaçağ dönemi, daha fazla keşfetme özellikleriyle gelecek. Oyunun 2016 sonunda çıkacağı belirtilecek.
- Forza Horizon 2, 2014'ün Ekim ayı için duyurulacak. Oyun yine açık dünyada geçecek, gece gündüz döngüsü olacak ve gerçek zamanlı hava sistemi bulunacak.
- 343 Industries, Halo 2: Anniversary'i duyuracak. Halo 2 grafiklerinin yenilenmiş halini içerecek.
- Forza Motorsport serisinin yapımcısı Turn 10'dan bu sene bir duyuru gelmeyecek.
- Halo 5 için çıkış tarihi açıklanacak.
- Rare, Perfect Dark ve Battletoads'ı yeniden ortaya çıkaracak. Battletoads indirilebilir bir yapım olacak. Perfect Dark ise Uncharted benzeri bir oyun olacak.
- Epic Games, Xbox One'a özel olarak yeni bir seri duyuracak. Oyun, daha önce gösterilen Samaritan demosunun temasında geçecek. Listeyi yayınlayan site, bu projeyi 'yeni neslin en iyi görünen oyunu' olarak tanımlıyor.
- EchoBlack adında Kinect kullanan bir oyun duyurulacak.
- Twisted Pixel yeni oyununu tanıtacak.
- Black Tusk'ın geliştirdiği yeni Gears of War oyununun adı Gears of War: Lazurus olacak. Fuarda oyunla ilgili sinematik bir video göreceğiz.
- Lift London, iki yeni projeyle görünecek.
- Lionhead Fable Legends'ten detaylı bir oynanış sunumu yapacak. Bir sonraki projesi için de teaser videosu yayınlayacak.
- Phantom Dust: Sacrifice duyurulacak
- Quantum Break, 2014'ün Kasım ayı için duyurulacak. Multiplayer modu fuarda tanıtılacak. Oyunun grafiklerinde büyük gelişme olduğu belirtiliyor.
- Sunset Overdrive'a, Ağustos sonu - Eylül başı için tarih verilecek.
- Platinum Games'ten Asya sektörüne yönelik özel bir oyun duyurusu gelecek.
- Yeni stüdyo Leap Experience Pioneers, TPS/RPG hibriti, bilim kurgu temasında yeni bir oyun duyuracak. Oyunun Mass Effect tarzında olacağı söyleniyor.
- Microsoft'un yeni stüdyolarından Platform Next Games bir teknoloji demosu yayınlayacak.
- Xbox One için Games With Gold oyunları gelmeye başlayacak. Microsoft her ay bir tane dijital, bir tane de kutulu olarak satılan oyunlardan sunacak.
- Microsoft, daha önce bağımsız yapımcılar için duyurduğu bir özelliğe tarih verecek. Firma, her Xbox One'ın geliştirici kiti olarak kullanılabileceğini duyurmuştu.
- Crackdown: Skyline, 2015 senesi için duyurulacak.
- Multiplatform oyunlardan The Division, Call of Duty: Advanced Warfare, Fallout 4 ve yeni bir EA oyunu Microsoft konferansında sergilenecek. Bu oyunlar için süreli olarak DLC anlaşması sağlanmış durumda.

Sony konferansı için de söylediğimiz gibi, inanıp inanmamak sizlere kalmış. Malum E3 öncesi dönemdeyiz ve daha çok sayıda bu tip söylentiler göreceğiz. Her sene olduğu gibi söylentilerin büyük çoğunluğu yine havada kalacak. Dayanın, bir ay kaldı. :)
 

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
PSLAND:)
Yine sızıntı demi :) Ehh idare eder tarzda oyunlar :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
 

busted

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 19, 2011
221
26
28
Sony'nin ve Microsoftun bu sızıntıları tamamen hayal ürünü.Her E3 öncesi aynı şeyleri yaşıyoruz.Ama şu bir gerçekki Microsoftun sunumuna hayalgücümüzü kullanarak bişeyler eklesek bile Sony'nin yanında yine çok çok zayıf heyecanlandıracak bir gelişme yada haber yok.
 

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
Zaten artık her haberler sızıntı başlığıyla veriliyor bu akımıda apple başlattı sanırım .İçeriğe gelince bazı bilgiler firmalarca önceden verilmişti zaten oyun yapım aşamaları ve çıkış tarihleri.Microsoft daha fazlasını yapacktır 2013 e3 başarısı 2014 daha fazlasıyla devam edecektir her zaman ki gibi

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
:very_drunk::very_drunk::very_drunk:



 
Son düzenleme:
Üst