PS4 Türkçe YAMA SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde kexepas tarafından oluşturulan SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 945 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan kexepas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ef82

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
338
884
93
SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren SWATALK'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

OYUN HAKKINDA
Dilekleri yerine getiren Denizkızının Gözyaşları, SüngerBob ve Patrick'in ellerinde... En kötü ne olabilir ki? Elbette, evreni bir arada tutan kumaş sökülebilir ve şövalyeler, kovboylar, korsanlar ve tarih öncesi salyangozlarla dolu Dilekler Alemi'ne portallar açılabilir. Ama herkesin sevgilisi SüngerBob bu sorunu çözebilir. Hem de doğru kozmik kostümle! Hadi herkes Cosmic Shake dansına!

TÜRKÇE ÇEVİRİ
SWATALK

PS4 PAKETLEME & TEST & UPLOAD
KEXEPAS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
SWATALK

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
338
884
93
Lütfen Okumanızı Rica ediyorum.

Sayın mcpsp takçileri.

Bu ay (Temmuz) içerisinde sizleri 14 yama ile buluşturmakdan mutluluk duyuyorum.

Amacım sizlerin her ay bir şeye ücretle abone olmadan, ücretsiz,reklamsız olarak kendi dilinizde oyun oynamınızı sağlamak istiyorum.

Ve bu paylaşmış olduğum pc yamaların %90'ı ps4 ile uyumlu olduğunu. Tabi bu her oyunun yaması için demiyorum sadece bazıları.

Size arka planda nasıl pis oyunlar oynandığını, birşeye ücretle zorunlu abone ederek ''hazırlanıyor'' yazıp aylarca bekletildiğini ve ücret ödemek zorunda kaldığınızı göstermek istedim.

Bu yüzden sizlere bunu ücretsiz reklamsız siteleri desteklemenizi ve şifreleri özel mesaj yoluyla paylaşmamaya dikkat etmenizi rica ediyorum.

Ayrıca yamaları başka araklayan sitelerden değil, emek veren yerden indirin. Çünkü o sitelerde virüs vb. kapma sorunları yaşayabilirsiniz.

Ücretsiz olan bir türkçe çeviriyi, ben port ettim diyerek ücret talep eden olursa mutlaka maliye bakanlığına şikayet edin.

Çeviri ücretsiz, neden port ücretli oluyor değil mi?

İyi oyunlar dilerim...

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
430
1,574
93
Siteye Git

SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren SWATALK'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

OYUN HAKKINDA
Dilekleri yerine getiren Denizkızının Gözyaşları, SüngerBob ve Patrick'in ellerinde... En kötü ne olabilir ki? Elbette, evreni bir arada tutan kumaş sökülebilir ve şövalyeler, kovboylar, korsanlar ve tarih öncesi salyangozlarla dolu Dilekler Alemi'ne portallar açılabilir. Ama herkesin sevgilisi SüngerBob bu sorunu çözebilir. Hem de doğru kozmik kostümle! Hadi herkes Cosmic Shake dansına!

TÜRKÇE ÇEVİRİ
SWATALK

KEXEPAS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
SWATALK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Elinize sağlık.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

En sonda hep hırsız canere atıfta bulunuluyor ya işte orda patliyorum. 🤣 Kim arkadaş bu Hırsız caner.

ceset4848

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2021
37
1
8

OYUN HAKKINDA

TÜRKÇE ÇEVİRİ
SWATALK

KEXEPAS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
SWATALK

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler reisss