SpongeBob SquarePants The Yellow Avenger Kendi Save im Türkiyede İlk

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Save Dosyaları kategorisinde david15 tarafından oluşturulan SpongeBob SquarePants The Yellow Avenger Kendi Save im Türkiyede İlk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,735 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Save Dosyaları
Konu Başlığı SpongeBob SquarePants The Yellow Avenger Kendi Save im Türkiyede İlk
Konbuyu başlatan david15
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan david15

david15

Erişim Engelli
Kas 26, 2008
89
0
6
28

ve arkadaşlarım abilerim oyunu bittirdim hilesiz bittirdim oyunu tam 50 günde bittirdim bugün saat 23:30 da bitti oyun Rar şifresi: umut morgül kendi save dosyam kendim geçtim cok güzeldi ve türkiyede ilk bitiren ben oluyorum. ve oyunu bittridim 99 görev vardı 95 ini geçtim ve kötü bolancuğu yokettim sonra bittiş müzği çaldı

RapidShare:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

2shared:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Acedia

MelissA & AmAtisyA
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2008
627
0
16
45
vatana millete hayırlı olsun, kötü baloncuğun vefat etmesi de ayrı bir sevindirici gelişme....

david15

Erişim Engelli
Kas 26, 2008
89
0
6
28
valla dünayada olsa 2 inci olurum çünkü dünya birsi daha bittirmiş bende ikinci olurum türkiyede birinci

david15

Erişim Engelli
Kas 26, 2008
89
0
6
28
valla ben psp de toplam 4 oyun bittirdim diğer oyunlarda %50 yarımda kaldı bazıları brick yüzünden slinidi

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
16
29
Hehehe Sessiz abi güleceğim yoktu hea:D:D:D Bravo david :)

Mr Black

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
50
0
6
35
99 görevin 95ini geçtiysen bitmiş sayılmaz davıt bitirde gel :D