PS4 Türkçe YAMA Star Wars Jedi Survivor PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Star Wars Jedi Survivor PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,746 kez görüntülenmiş, 167 yorum ve 99 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Star Wars Jedi Survivor PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan one41

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Moderatör
Eki 18, 2010
442
4,915
93
51

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu Oyun Hakkında
Cal Kestis’in hikayesi, Respawn Entertainment’ın Lucasfilm Games ile iş birliğiyle geliştirdiği, tüm galaksiyi kapsayan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor™’da devam ediyor. Bu anlatım odaklı tek oyunculu oyun, Star Wars Jedi: Fallen Order™’daki olaylardan 5 yıl sonra başlıyor ve galaksiye iyice karanlık çökerken Cal’in umudunu giderek yitirdiği savaşı takip ediyor. İmparatorluk tarafından galaksinin dışına itilen Cal’in etrafında yeni ve tanıdık tehlikeler olacak. Hayatta kalan son Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal, galaksinin en karanlık zamanlarında direnmek zorunda. Acaba kendisini, mürettebatını ve Jedi Düzeni’nin mirasını korumak için sınırları ne kadar zorlayacak?

CUSA33778 – USA BÖLGE KODUNA GÖRE YAPILMIŞTIR

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLİ

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ALPERRENKLİ

RAR ŞİFRESİ
A&R

YAMA LİNKİ

V2 FONT DÜZENLENMİŞ HALİ İLE SİZLERLE

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Moderatör
Eki 18, 2010
442
4,915
93
51
link eklenmiştir kurulum yapan test eden arkadaşlar lütfen yorumlarını esirgemesin kurulum sorunsuz yama aktif se
yazarmısınız yarına kadar ve ya başka zamana aksamasın diye test etmeden sizlere verdim bu aralar ps4 başına geçemiyorum

Son düzenleme: