PS5 Oyun Türkçe Yama Star Wars: Jedi Survivor PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde ntroot tarafından oluşturulan Star Wars: Jedi Survivor PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 695 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 23 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Star Wars: Jedi Survivor PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan ntroot
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tusubasa1986

ntroot

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2008
84
31
18
46
Star Wars: Jedi Survivor PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi MAKİNE ÇEVİRİ ile yapılan ve düzenlemesi bana ait (NTROOT) olan Star Wars: Jedi Survivor PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve TRUMANK'a teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama PPSA07783 kodlu (v01.013) versiyonuna göre düzenlenmiştir.

OYUN HAKKINDA
İmparatorluktan kaçın ve galakside geriye kalan son birkaç Jedi’dan biri olarak hayatta kalın

STAR WARS Jedi: Survivor™, STAR WARS Jedi: Fallen Order™’da yaşanan olayların beş yıl sonrasında geçmektedir.

Cal, bir yandan galakside geriye kalan son birkaç Jedi’dan biri olmanın yükünü omuzlarında hissetmeye devam ederken, daima peşinde olan İmparatorluğun her zaman bir adım ötesinde olmalıdır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

MAKİNE ÇEVİRİ

PS5 TOOL
SWUFORCE
TRUMANK

PS5 PORT VE DÜZENLEME
NTROOT

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
869
446
63
el

Çevirisi MAKİNE ÇEVİRİ ile yapılan ve düzenlemesi bana ait (NTROOT) olan Star Wars: Jedi Survivor PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve TRUMANK'a teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama PPSA07783 kodlu (v01.013) versiyonuna göre düzenlenmiştir.

OYUN HAKKINDA
İmparatorluktan kaçın ve galakside geriye kalan son birkaç Jedi’dan biri olarak hayatta kalın

STAR WARS Jedi: Survivor™, STAR WARS Jedi: Fallen Order™’da yaşanan olayların beş yıl sonrasında geçmektedir.

Cal, bir yandan galakside geriye kalan son birkaç Jedi’dan biri olmanın yükünü omuzlarında hissetmeye devam ederken, daima peşinde olan İmparatorluğun her zaman bir adım ötesinde olmalıdır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

MAKİNE ÇEVİRİ

PS5 TOOL
SWUFORCE
TRUMANK

PS5 PORT VE DÜZENLEME
NTROOT

[Gizli içerik]teşekürler​
teşekürler şifre alabilirmiyim