PS5 Oyun Türkçe Yama Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde namubjk tarafından oluşturulan Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 432 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan namubjk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

namubjk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 22, 2026
32
49
18
Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Star Wars Tales From The Galaxys Edge PS5 VR2 oyununun türkçe yamasıyla karşınızdayız. Bu oyunun çevirisi ve düzenlemesi bana (NAMUBJK) aittir. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden iyi oyunlar dileriz.

Tool için SWUFORCE'ye TRUMANK'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Batuu'ya düşen bir Droid Tamir Teknisyeni olarak, Batuu vahşi doğasında görevlere çıkın, Guavian Ölüm Çetesi'yle yüzleşin, bir İlk Düzen tesisine sızın ve kendi unutulmaz Star Wars hikâyenizde galaksinin diğer dönemlerine seyahat edin.

Macera, Seezelslak'ın efsanevi Hikâyelerinden üçünün kilidini açarak, kantinada devam ediyor. Onun özel görevlerini tamamlayarak galaksideki diğer dönemlere ve hatta gezegenlere seyahat edeceksiniz: “Karanlığın Tapınağı”nda bir Jedi olun, padawanınızla “Kutsal Bahçe”de antrenman yapın, hatta "Boggs Triff Bounty"de suikastçı droid IG-88 olarak ödül toplayın.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Gelişmiş Versiyon kendi heyecan verici maceranızın kahramanı olmanızı sağlayarak farklı zorluk seviyelerinde, savaş silahlarıyla ve bir kişinin eylemlerinin galaksiyi nasıl değiştirebileceğini gösteren sürükleyici hikâyeleriyle kendi yolunuzu çizmenize izin verir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NAMUBJK

PS5 TOOL
SWUFORCE
TRUMANK

PS5 VR2 PORT VE DÜZENLEME
NAMUBJK

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

karaerdi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2009
619
102
43
43
çok teşekkürler ilk defa VR oyunu için yama görüyorum çok değerli bir paylaşım

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
262
154
43
Vr2 var bende daha fazla yama bekliyorum resident evil 8 re4 gibi vs cihaz kırılsa da rahat etsem 12:40 sabırla bekliyorum