PS5 HACK Süresiz Etahen 2.4b (Y2JB Kullananlar için)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Süresiz Etahen 2.4b (Y2JB Kullananlar için) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,078 kez görüntülenmiş, 125 yorum ve 73 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Süresiz Etahen 2.4b (Y2JB Kullananlar için)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nomadcolossus

alex_59

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
114
24
18
Teşekkür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey sorucam ps 5 Explorer root giremiyorum bu klasör atmak için başka bir yolu var mı

Son düzenleme:

dertli3600

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 15, 2012
290
29
28
Sadece videoyu izlemeniz ve portagas @portagas arkadaşımızın paylaşmış olduğu ps5_autoloader klasörünü indirmeniz yeterlidir.☺

Lütfen videoyu dikkatli bir şekilde izleyiniz ve işlemlerinizi ona göre yapınız.

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

teşekkürler

dertli3600

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 15, 2012
290
29
28
Evet onun farkındayım ve attım zaten, olmadığı için usb ile deniyorum ve sonuç başarılı oluyor :)

edit : olmadı backup'ı yükleyip deneyecem
Hacım olmamasının sebebi indirdigin dosyanın iki kere ps5 _autoloderin içinde olması. Dosyayı tıkladıgında 2 eşya olsun yani. Bende denedim olmamıştı şimdi oldu

baco500

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 13, 2024
90
25
18
Sadece videoyu izlemeniz ve portagas @portagas arkadaşımızın paylaşmış olduğu ps5_autoloader klasörünü indirmeniz yeterlidir.☺

Lütfen videoyu dikkatli bir şekilde izleyiniz ve işlemlerinizi ona göre yapınız.

ps5_autoloader
[Gizli içerik]

eline saglık aga,

atalar95

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2011
247
73
28
30
9.60 etahen etkinleştirme hatası alıyorum itemflowz içindende aynı bu sürümle ilgili mi ?