- Eki 28, 2008
- 194
- 0
- 16
Ben bu oyunu ilk olarak psnde keşfetmiştim.Oyun 2 boyutlu bir strateji oyunu.Fakat platform tarzında ekranı sağa yada sola doğru kaydırıyorsunuz.Oyunda vikingler çinliler ve 1-2 tane daha ırk var.Şimdi ise Swords and Soldiers iOs platformu için yayınlandı.Ben çok sevmiştim bu oyunu.Psn den demosunu indirmiştim gerçekten çok zevkli ve eğlenceli gelmişti.Hatta oyunun move desteği bile vardı ve kontroller move ile bile çok rahattı.Neyse geçen gün app araken bu oyunun iOs için yeni çıktığını gördüm.Özellikle oyunun iPad versiyonu büyük ekran bakımndan daha eğlenceli ve zevkli.Aynı zmanda oynanışıda kolay oluyor.Oyuna baktım biraz videolarına fakat kendim deneme şansım henüz yok.Nasipse bu hafta içinde iPad geldiğinde incelemesini yapacağım.Fakat internetteki videolardan gördüğüm ve yazılarda okuduğum kadarıyla oyun iPhone ve iPad için çıkmış.
Oyunda online desteği yok.Birtek iPad de multiplaler bölümü eklemişler.buda çok iyi düşünülmüş.Multiplaye oynandığında ipad i düz bir şekilde tutuyorsunuz ve 2 tane ekrana bölüyor.iPad in bir ucundan siz diğer uzundan ise başkası oynuyor.Ekran ala çok küçülmediği için çok zevkli oynanışı var.Alttaki videoyu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.Yakında incelemesini yapacağım.Oyunu denemek isteyen olursa psn den demosunu indirebilir veya bu oyun pcdede mevcut.Pc den indirip oynayabilirsiniz.Aynı zmanda wii dede var oyun.WiiWare da varmış.