Taito Type X Collection PC - ARCADE

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Other Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Taito Type X Collection PC - ARCADE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,673 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Other Emulation
Konu Başlığı Taito Type X Collection PC - ARCADE
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eray123009

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,607
113
44
Siteye Git

Taito Type X Collection ile içerisinde konsollar için çıkmış bazı oyunları bilgisayarınızda ARCADE sistem olarak oynayabilirsiniz, örnek olarak Street Fighter 4 oyunun ARCADE sürümü

Taito Type X Fronted henüz yeni çıktığı için ve gerekli roms dosyaları bilenen mame roms dosyaları gibi dump edilmediği için her oyunun kendine ait exe'si tarafından çalıştırılması gerekiyor

İndirdiğiniz oyunlarda gerekli EXE dosyasına tıklayarak oyunları sorunsuz oynayabilirsiniz, oyunlar için bilgisayar sisteminizin iyi olması en azından çift çekirdekli bir işlemciye sahip olması gerekiyor

Aşağıdaki oyun listesinden dilediğiniz oyunu indirebilirsiniz, bütün oyunların rar şifresi snk-neofighters'tır

OYUN LİSTESİ ve İNDİRME LİNKLERİ
BATTLE FANTASIA
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

BLAZBLUE - CALAMITY TRIGGER
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

BLAZBLUE - CONTINUUM SHIFT

CHAOS BREAKER

GIGAWING GENERATIONS

POWER INSTINCT 5 / GOUKETSUJI ICHIZOKU MATSURI SENZO KUYOU

HOMURA

RAIDEN III

RAIDEN IV

SHIKIGAMI NO SHIRO III

SPICA ADVENTURE

STREET FIGHTER IV

TETRIS THE GRAND MASTER 3 - TERROR INSTINCT

ve

THE KING OF FIGHTERS '98 ULTIMATE MATCH

THE KING OF FIGHTERS XII

TROUBLE WITCHES AC

ve

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Taito TypeX Emulasyonla ilgili gelişmeler burada.... :)

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
iyide emulator ve oyunlar nerde dostum linkleri siz ekledinizde benmi görmedim:e:

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
iyide emulator ve oyunlar nerde dostum linkleri siz ekledinizde benmi görmedim:e:
Hepsinin emulatörü içinde PC oyunu aynı zamanda.Oyunlar Loader.exe game.exe komutu ile çok rahat bir şekilde çalıştırılıyor.Config dosyasıyla ise tuş ve diğer ayarlar yapılıyor...

sait

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2010
37
0
6
51
taito type x oyun

taito type x oyunlarını arcade pc loader ı kurduğum halde çalıştıramadım.Oyunlar çalışmadı nasıl çalıştıracağım oyunları?

Bump: bu taito type x oyunları windows 7 ye uyumlu mu?Yoksa xp de mi çalışıyor?ARCADE PC LOADER KURDUM,OYUNLARI İNDİRDİM.Games klasörüne attım.Ama oyunlar kırmızı çarpı durumunda.Emulatör aktif değil oyunu görmüyor.Elinizde hazır ayarlı TAİTO TYPE X emulatörü ve oyunları varsa siteye yükleyebilir mi?Çok oynmak istiyorum.Raiden 4 launcer a basınca ekran bozuluyor.eror veriyor.I/O HATASI VERİYOR.dvd olarak elinde olan varsa satın almak istiyorum.Emulatörün oyunu görmesini nasıl sağlayacağım?

Bump: Bump: bu taito type x oyunları windows 7 ye uyumlu mu?Yoksa xp de mi çalışıyor?ARCADE PC LOADER KURDUM,OYUNLARI İNDİRDİM.Games klasörüne attım.Ama oyunlar kırmızı çarpı durumunda.Emulatör aktif değil oyunu görmüyor.Elinizde hazır ayarlı TAİTO TYPE X emulatörü ve oyunları varsa siteye yükleyebilir mi?Çok oynmak istiyorum.Raiden 4 launcer a basınca ekran bozuluyor.eror veriyor.I/O HATASI VERİYOR.dvd olarak elinde olan varsa satın almak istiyorum.Emulatörün oyunu görmesini nasıl sağlayacağım?

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
oyunu emulatorle beraber verildi her oyun ayrı emulatorla beraber verilmiş dostum indir kur taito type x exe dosyasına tıkla oyuna başla bu kadar basit bendede windows 7 ultimete 64 bit işletim sistemimde çalıştırdım:)

sait

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2010
37
0
6
51
otedimus adlı uçak oyununu çalıştırabildiniz mi?

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
genelde her oyun aynıdır kardeşim bitanesini çalıştırıyorsa hepsinide çalıştırırım ben aynı emulator sonuçta dediğin uçak oyununu denemedim ama burda verilen hepsini denedim çalıştırdığım ve devamlı oynadığım oyun bu kardeş öteki oyunlarda çalıştırdım ama sevmediğim için bu ikisini oynuyorum sf 4 ve bu oyun THE KING OF FIGHTERS '98 ULTIMATE MATCH