PS5 Oyun Türkçe Yama Terminator: Resistance PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Terminator: Resistance PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 433 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Terminator: Resistance PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113
Terminator: Resistance PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Terminator: Resistance PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Terminator: Resistance Enhanced PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren ATESSIVAS arkadaşımıza buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Tool için
SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama sadece
v1.000.500 versiyonuna göre düzenlenmiştir ve tüm PPSA kodlarıyla uyumludur.

OYUN HAKKINDA
Makinelere karşı savaşta insanlığın kaderi için belirleyici nihai savaşa yol açan olayları deneyimleyin. Terminator: Resistance, “İlk Savaş” senaryosunda sadece ilk iki filmde göze çarpan birinci şahıs bir tetikçi. Makineler kaybedecek, ama ne pahasına?

Koş ve silahla ya da gizlice ve Skynet’in savunmasını kesmek!
Yeteneklerinizi yükseltin ve hurdaların ticaret yapması ve zanaat yapması için kıyamet sonrası bir dünya keşfedin!

Hayatta kalanlardan oluşan rengarenk bir grupla etkileşime gir ve onların kaderlerini değiştir!

OYUNUN KONU LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ATESSIVAS

PS5 TOOL
SWUFORCE
PANZI

PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113
Geçen gün ben bu oyunu yeniden çevirip paylaşmıştım onu kastettim ilginç tesadüf :D
Başkan acelem yok bu tür şeylerde. Hazırsa paylaşıyorum 😂 video, paketleme, konu düzenleme, kapak resmi, upload vs. bunlar var. Yoksa bitirdiğim yamalar var daha😂

Bunun dışında ilgilenmeye başladığım başka bölümler de var.

O yüzden acele etmiyorum.

Unknownlove'ı mı ne o nicki de açmayaydın iyiydi 😂

OyunDelisiyim

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
107
112
43
Başkan acelem yok bu tür şeylerde. Hazırsa paylaşıyorum 😂 video, paketleme, konu düzenleme, kapak resmi, upload vs. bunlar var. Yoksa bitirdiğim yamalar var daha😂

Bunun dışında ilgilenmeye başladığım başka bölümler de var.

O yüzden acele etmiyorum.

Unknownlove'ı mı ne o nicki de açmayaydın iyiydi 😂
Reis bir kere de gözünden kaçsın be. Bunu banlarsın falan neme lazım yedek olsun dedik. Kullanmıyorum şu an bilgine :D