PS5 Oyun Türkçe Yama TES V Skyrim Special Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde nucleusxx tarafından oluşturulan TES V Skyrim Special Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 567 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı TES V Skyrim Special Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan nucleusxx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan utkubrs

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
357
426
63
TES V Skyrim Special Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

TES V Skyrim Special Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

-AÇIKLAMA-

Öncelikle bu değerli yama için Elder Scrolls Türkiye ekibine çok teşekkürler. Açıkçası mod konusunda PS5 için çok umutluydum ama dosya yapısında değişiklik yaptıkları için maalesef beklediğim gibi olmadı şimdilik araç yok PS5 SDK içerisinde varmış ama galiba SDK kurulumunu herkes yapamıyor yada ben beceremedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur. Modlar konusunda bilgisi olanlar bilirler eklediğim mod isimlerini aşağıda belirtiyorum.

Tüm Creations Club içerikleri yüklü ek olarak;
SkyUI (Envanter modu)
Quick Start - SE (Giriş kısmını geçmek için isteyen normal başlangıç ile başlayabilir.)
Qasmoke (Oyun içi Test odası videoda nasıl bulacağınızı gösterdim.)
Cheating Chests - Riverwood (Oyuna birçok itemin bulunduğu sandık ekler.)
Riverwood Starter Chest OP Version (Aynı şekilde sandık ekliyor)
The Choice Is Yours (Rasgele görev gelmesini engellemek için)
Landscape Overhaul İmproved ( Yol ve benzeri boş olan kısımları ekstra bitki eklemek için)
RichMerchantsSkyrim_x5 (Satıcılardaki para miktarını arttırır)

GÖRÜNTÜLER

OYNANIŞ VİDEOSU

TÜRKÇE YAMA

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
511
172
43
Ps3de de olmadı ps4de olmadı ps5de oynayım artık şu oyunu eline sağlık şimdiden nucleusxx @nucleusxx 😅

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
357
426
63
Valla PS5 surumu icin cok güzel mod paketim vardı ama nedense ps4 te sıkıntısız çalışan bunda çalışmıyor ps4 te hata olunca direkt oyundan atıyordu ps5 te makina kilitleniyor acma kapama tusuna basili tutmadanda kapanmiyor çözemedim olmadı sadece turkce yama paylaşacağım

emre009

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2019
144
171
43
nucleusxx @nucleusxx ps4 skyrim 1.30 update versiyona göre türkçe içeriklerle beraber modlardan çalışan paketin varsa senin denediğin burada yayınlarsan sevinirim kardeşim.

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
357
426
63
nucleusxx @nucleusxx ps4 skyrim 1.30 update versiyona göre türkçe içeriklerle beraber modlardan çalışan paketin varsa senin denediğin burada yayınlarsan sevinirim kardeşim.
Ps4 1.30 da modlar çalışmıyor maalesef.

Ps5 te EtaHEN de çalışmıyor modlar ama turkce ve bir iki ufak mod ekli şekilde paylaşacağım.