The disc cannot be played lütfen yardım

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde HD Loader kategorisinde akifakif tarafından oluşturulan The disc cannot be played lütfen yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,101 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı HD Loader
Konu Başlığı The disc cannot be played lütfen yardım
Konbuyu başlatan akifakif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan akifakif

akifakif

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2018
20
2
3
Beyler yardım şöyle bir sorunum var ulaunchelf i bu DVD ye yazdım ama açılmıyor The disc cannot be played diyor flash da noobie pack de var cihaz çipli lütfen yardım PS2 [MENTION=2]mctuna[/MENTION]

Son düzenleme:

akifakif

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2018
20
2
3
DVD ye yazdım iki kere ikisi de olmadı PS2 DVD video olarak görüyor ve de göz normal oyunları açıyor [MENTION=2]mctuna[/MENTION]

akifakif

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2018
20
2
3
DVD ye yazdım iki kere de olmadı PS2 DVD video olarak görüyor ve de göz normal oyunları açıyor [MENTION=2]mctuna[/MENTION]

akifakif

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2018
20
2
3
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu olur mu DVD ye [MENTION=2]mctuna[/MENTION]

akifakif

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2018
20
2
3
Sağol [MENTION=2]mctuna[/MENTION] yarın deneyim sen galiba eskiden baya bir PS2 ciymişsin her şey var

akifakif

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2018
20
2
3
ben açtım 1.8 de yüklerken usbd.ırx falan bulunamadı diyor baktım var ve 1.9 üstünü açmıyor yardım [MENTION=2]mctuna[/MENTION]