PS3 Türkçe YAMA The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 861 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
7,210
48,715
113
The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Evil Within PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Evil Within ve Oyuna çıkmış olan tüm DLC'lerin (The Assignment, The Consequence, ve The Executioner) türkçe yamaları ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren TECHNOGAME ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka okuyunuz. Kurulum bölümünde neler yapacağınızı detaylı bir şekilde yazdım. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Ricamı kırmayıp tüm konsollar için
DİL ARACI ve FONT ARACI yapan/hazırlayan ALEX arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten bizi çok büyük bir yükten kurtardı. O olmasaydı bu yamayı belki de hiç çıkaramayacaktık. Tekrardan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum :)

OYUN HAKKINDA

Shinji Mikami ve Tango Gameworks'ün yetenekli ekibi tarafından geliştirilen The Evil Within, hayatta kalma temalı korku oyunlarının başını çekiyor. Göz alıcı ortamlar, korkutucu ve ayrıntılı bir hikaye, gerilimin zirvesini yaşatacak bir dünya yaratmak için bir araya getiriliyor. Elindeki sınırlı kaynaklarla bu muhteşem korku ve aksiyon oyununda hayatta kalmak için savaşacak ve korkunun ne demek olduğunu anlayacaksın. Bu sürüm, İngilizce dilini destekler.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Türkçe yama sadece ve sadece BLES01916 versiyonuna göre hazırlanmıştır. O yüzden BLES01916 versiyona sahip olan oyunu indirmeniz gerekmektedir. Sadece oyunu bulup indirmeniz yeterlidir. Çünkü ben DLC'ler dahil hepsini upload edip o şekilde paylaştım.

Oyunu
RPCS3 emulatörü aracılığıla da oynayabilirsiniz.

NOT
Eski nesil yamaları ne kadar ilgi görürse görsün, bizim için fark etmiyor. Fazla sayıda olmasa da yamalar gelmeye devam edecek. Bu yamaya da, son yamalarda olduğu gibi (BİZ) türkçe font ekledik :)Kendilerini şişirenlere ve bu tür yamaları para ile satanlara gelsin bu da :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TECHNOGAME EKİBİ

PS3 TÜRKÇE FONT
CASTELLANOS
NEIL

PS3 LOCALIZATION TOOL + FONT TOOL
ALEX

PS3 PORT VE DÜZENLEME

CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
433
397
63
aziz yıldırım her yaz brezilyaya gidip futbolcu getirirdi sen tool getiriyorsun

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,956
1,821
113
Dlcler ile beraber zamanında altyazılı bitirmiştim. Paylaşan arkadaş Çağ sanırım o zamanlar.