The King Of Fighters XII - Taito Type X2 Arcade Versiyon

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulation kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan The King Of Fighters XII - Taito Type X2 Arcade Versiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,358 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulation
Konu Başlığı The King Of Fighters XII - Taito Type X2 Arcade Versiyon
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan altair

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
2,889
250
83
39

Merhaba arkadaşlar oyun gerçek 720p'dir donanıma bağlı olarak 1080p'de çalışmaktadır. "Ben varsayılan 1080p hazırladım." Oyun Japonya'da oyun salonlarında bulabileceğiniz Arcade makine Rom'udur Xbox veya PS Portu değildir. Bildiğiniz Jetonlu sistem. Ben ise forum kullanıcılarına direk oynanabilecek şekilde paketledim. Oyun hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz referans sayfa.

Oyunun grafikleri anime severleri sevindirecek cinsten. Ayrıca ister Japonca ister İngilizce oynayabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

DOWNLOAD

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Kullanıcıları için gereklidir.

Şifreler : mcpsp.com

Yüklendi % 100

beyazadam

Moderatörümüz
Moderatör
Ağu 3, 2009
487
29
28
Taito Type X2 Arcade'nin tüm oyunları elimde var. Kesinlikle tavsiye ederim, eski atari salonu yıllarım aklıma geliyor oynarken...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
0
45
byercanx dostum The King Of Fighters XII - Taito Type X2 Arcade Versiyon programını indirmiyor bu oyunun resmi olan bi site çıkıyor sadece Xpadder v5.7 Joystic ve KOF Rom Dosyası iniyor en üsteki link inmiyor dostum bu oyunları çalıştıran Taito Type X2 Arcade programı olmadan oynayamaz indirecek arkadaşlar onuda paylaşsaydın iyi olurdu indirip oynamak isteyen arkadaşlar için ben de hepsi var zaten indiremeyenler için dedim ben neyse eline sağlık dostum paylaşım güzel ve böyle güzel paylaşımların devamını bekliyoruz:D