PS5 Oyun Türkçe Yama The Medium PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan The Medium PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,692 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı The Medium PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,776
47,774
113
The Medium PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

The Medium PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Oyunun çevirisini yapan SIXTH SENSE ÇEVİRİ EKİBİ'ne buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamada küçük harf yerine büyük harfler kullanılmıştır. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Yalnızca bir medyumun çözebileceği karanlık bir gizemi ortaya çıkar. Gerçek dünyayı ve ruh dünyasını aynı anda keşfet. Her iki dünyaya da yayılmış bulmacaları çözmek için psişik yeteneklerini kullan. Derinden rahatsızlık veren sırları ortaya çıkar ve akıl almaz bir trajediden doğmuş bir canavar olan Maw ile karşılaşmalarında hayatta kal.

The Medium, yenilikçi ikili gerçeklik oynanışı ve Arkadiusz Reikowski ile Akira Yamaoka tarafından birlikte bestelenmiş orijinal bir oyun müziği içeren bir üçüncü şahıs psikolojik korku oyunudur. DualSense kontrol cihazının eşsiz özelliklerine yönelik sağlanan kapsamlı destek ile oyunun esrarengiz atmosferini daha yoğun yaşa.

NOT
Türkçe yama kırılmış bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır. Oyun türkçe yamalı bir şekilde 6.50 versiyonda test edilmiştir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
SIXTH SENSE ÇEVİRİ EKİBİ

PS5 TOOL
PANZI
SWUFORCE

PS5 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,114
2,770
113
Sen nerelerdesin aga yoksun yine :(
Dostum biz kırık makine işini bıraktık :D Artık Ps5 ile orijinal takılıyoruz :D PSN kütüphanesi ne verirse onları oynuyoruz :)

Örneğin bu ay kütüphaneye Hogwarts Legacy geldi. Millet zevkten deliriyor. Halbuki biz bu oyunu çıktığı zaman bu forum sayesinde Türkçe olarak bitirdik :D İşin ilginç yanı millete anlatıyorum inanmıyorlar da :) Açıkçası kırık Ps4'ü gözlerim sadece Türkçe yama için arıyor ;) :)

Buraya da sadece sizi görüp emeklerinize ve paylaşımınıza destek vermek için giriyorum ;) Yoksa anlayacağın kırık işi artık bizden geçti :D:)

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,604
5,152
113
Dostum biz kırık makine işini bıraktık :D Artık Ps5 ile orijinal takılıyoruz :D PSN kütüphanesi ne verirse onları oynuyoruz :)

Örneğin bu ay kütüphaneye Hogwarts Legacy geldi. Millet zevkten deliriyor. Halbuki biz bu oyunu çıktığı zaman bu forum sayesinde Türkçe olarak bitirdik :D İşin ilginç yanı millete anlatıyorum inanmıyorlar da :) Açıkçası kırık Ps4'ü gözlerim sadece Türkçe yama için arıyor ;):)

Buraya da sadece sizi görüp emeklerinize ve paylaşımınıza destek vermek için giriyorum ;) Yoksa anlayacağın kırık işi artık bizden geçti :D:)
Çok kırıldım ama 😂😂😂