PS3 Türkçe YAMA The Swapper PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan The Swapper PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 224 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı The Swapper PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
366
597
93
Siteye Git

The Swapper PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!

Bügün çevirisi Türkçe Oyun Merkezi, Uyarlaması bana ait yeni bir yama ile burdayım.
Oyunun boyutu düşük oldugu için bu yamayıda direkt oyuna entegre edip paylaşıyorum.
Yamayı PS4 verisyonundan Port ettim. o konuya
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ulaşabilirsiniz.
Oyunun çevirisi için Türkçe Oyun Merkezi'ne, Araç için Swuforce'a teşekkür ediyorum.

OYUN HAKKINDA
The Swapper, 2013 yapımı bir bulmaca-platform oyunudur . Bilim kurgu temalı bu oyunda, oyuncu terk edilmiş bir araştırma istasyonunda mahsur kalmış bir çöpçüyü kontrol eder ve kendisinin klonlarını yaratmasını ve bilincini bu klonlar arasında değiştirmesini sağlayan tuhaf bir cihaz keşfeder. Oyuncu, bu yeteneği çeşitli bulmacaları çözmek ve istasyon araştırmacılarının kaderini öğrenmek için kullanır. Oyunun konusu, bilincin doğası, kimlik , telepati ve zihin-beden sorunu gibi felsefi temaları ele alır ve iki ana karakterine ünlü filozoflar Daniel Dennett ve David Chalmers'ın adları verilmiştir .

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TÜRKÇE OYUN MERKEZİ

TOOL
SWUFORCE

PS3 PORT & DÜZENLEME
YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

Nurullahkzlkyaa

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2021
83
59
18
24

The Swapper PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!

Bügün çevirisi Türkçe Oyun Merkezi, Uyarlaması bana ait yeni bir yama ile burdayım.
Oyunun boyutu düşük oldugu için bu yamayıda direkt oyuna entegre edip paylaşıyorum.
Yamayı PS4 verisyonundan Port ettim. o konuya
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ulaşabilirsiniz.
Oyunun çevirisi için Türkçe Oyun Merkezi'ne, Araç çin Swuforce'a teşekkür ediyorum.

OYUN HAKKINDA
The Swapper, 2013 yapımı bir bulmaca-platform oyunudur . Bilim kurgu temalı bu oyunda, oyuncu terk edilmiş bir araştırma istasyonunda mahsur kalmış bir çöpçüyü kontrol eder ve kendisinin klonlarını yaratmasını ve bilincini bu klonlar arasında değiştirmesini sağlayan tuhaf bir cihaz keşfeder. Oyuncu, bu yeteneği çeşitli bulmacaları çözmek ve istasyon araştırmacılarının kaderini öğrenmek için kullanır. Oyunun konusu, bilincin doğası, kimlik , telepati ve zihin-beden sorunu gibi felsefi temaları ele alır ve iki ana karakterine ünlü filozoflar Daniel Dennett ve David Chalmers'ın adları verilmiştir .

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TÜRKÇE OYUN MERKEZİ

TOOL
SWUFORCE

PS3 PORT & DÜZENLEME
YERAYAY

[Gizli içerik]
Elinize sağlık hocam, YouTube’dan baktığım kadarıyla tam kafa dağıtmalık oyun. Boş vaktim olduğunda kesinlikle oynayacağım.
Castellanos @Castellanos hocam şifre alabilir miyim?