PS3 Türkçe YAMA The Walking Dead 1 PS3 Türkçe Yama İndir [TÜM SERİ] (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde DesBurak tarafından oluşturulan The Walking Dead 1 PS3 Türkçe Yama İndir [TÜM SERİ] (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,514 kez görüntülenmiş, 314 yorum ve 131 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı The Walking Dead 1 PS3 Türkçe Yama İndir [TÜM SERİ] (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan DesBurak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 123kadir123

DesBurak

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 5, 2011
101
931
0
The Walking Dead (Telltale Games) Sezon 1 TÜM SERİ Türkçe Yama

DesBurak ve barbar2 gururla sunar!

Not: Her zaman en son çıkan bölüm(en aşağıda) tüm yamaları içermektedir.

Bölüm 1 - Yeni Bir Gün ÇIKTI!!

OyunÇeviri'nin yaması PS3'e uyarlanmıştır. Yamanın PC versiyonu:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bölüm 2 - Yardıma Hasret ÇIKTI!!
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bölüm 3 - Önümüzdeki Uzun Yol ÇIKTI!!

Bölüm 4 - Her Köşenin Ardında ÇIKTI!!

Bölüm 5 - Vakit Kalmadı ÇIKTI!!

İki linkten birinden indirebilirsiniz. USRDIR klasörünü oyunun içindekiyle aynı yere atın. Bir, iki, üç, dört ve beşinci bölümlerin yaması beraberdir. Yedek almanıza gerek yok, çünkü yüklediğiniz dosyaları (LANDB ve FONT uzantılı tüm dosyalar) sildiğinizde oyun eski haline dönecektir. İyi oyunlar:)

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 4, 2012
803
733
0
antarktika
Burak kardeşim çok mütevazi davranmış.yama da ben sağdece denemeler yapıyorum bütün iş [MENTION=77747]DesBurak[/MENTION] da bitiyor :)

NOT: Arkadaşlar denediğim kadarı ile iyi haber olarak Türkçe karakterlerden Ç,Ö ve Ü harfleri çıkıyor.diğer harfler de desteklenebilir ama belli değil ama desteklenmese de ı yerine i kullanılır :)

Son düzenleme:

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,047
227
63
Dostum süpersin gercekten oyunu sanırım her zaman konusmaya dayalı oldugu icin, bende anlamadıgımdan sevmemistim onun dısında türkce ile süper bir oyun olacagına inanıyorum. Kolay gelsin bir de psn sürümüne mi uyumlu olacak yoksa bd ye de olur mu bende bd si varda meraktan sorayım dedim.

DesBurak

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 5, 2011
101
931
0
PSN sürümü nasıl bilmiyorum yani BD gibi dosyalar açıksa -ki öyle düşünüyorum- olacaktır. Olmazsa da yapmaya çalışırız bir şeyler :)
[MENTION=112040]GAMEMASTER[/MENTION]

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 4, 2012
803
733
0
antarktika
Dostum süpersin gercekten oyunu sanırım her zaman konusmaya dayalı oldugu icin, bende anlamadıgımdan sevmemistim onun dısında türkce ile süper bir oyun olacagına inanıyorum. Kolay gelsin bir de psn sürümüne mi uyumlu olacak yoksa bd ye de olur mu bende bd si varda meraktan sorayım dedim.

multiman içinde ki dosya yöneticisinden aynı dosyaları değiştirdiğin de olma ihtimali yüksek.örnek vermek gerekirse gow chain of olimpos ve ghost of sparta yamaları psn sürümlerinde de çalışmıştı :)
[MENTION=112040]GAMEMASTER[/MENTION]

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 4, 2012
803
733
0
antarktika
Bu arada yamanın denendiği sürüm; BLUS31144 USA sürümüdür
indirecekler bunu indirirse yama bittiğinde sorunsuz kurarlar

NOT: yamanın pkg sürümde çalışması da muhtemel çünkü yüklenen pkg oyununun dosyalarına multiman dosya yöneticisi içinden game klasörüne girerek ulaşılabiliyor ve oyunun dosyaları %90 ihtimal ile aynı olacağından yama dosyalarını oyundakiler ile değiştirmeniz yeterli olacaktır bence :)

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,047
227
63
bendekı de bd sürümüydü ama usa mı eur mu bilmiyorum :) Tesekkur ederım emegınız ıcın :)