PS4 Türkçe YAMA The Walking dead full serisi Türkçe altyazılı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama İstekleriniz kategorisinde Onur43 tarafından oluşturulan The Walking dead full serisi Türkçe altyazılı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,057 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama İstekleriniz
Konu Başlığı The Walking dead full serisi Türkçe altyazılı
Konbuyu başlatan Onur43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OneGrandPixel

Onur43

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2020
72
79
18
Üstadlarım sizden isteğimiz şu güzel serinin gelmesi pcde var PS4 de neden olmasın çok istekli ve beklemedeyim bu seri için inşallah şu günlerde güzel bisiler görürüz

Marty01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 16, 2014
42
21
8
Türkçe yamada bir gelişme var mı ? Yoksa yapılamıyor mu port ? sinnercrown ekibinin ücretsiz yaması mevcut pc için.

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
570
3,840
93
Siteye Git
Arkadaşlar oyunu inceliyorum. Port ve çevirisi mümkün ise bilgi vereceğim, akabinde PS4 için çıkartacağım.

Edit: Bu oyun kaç tane yahu biri listesini versin :))
Zamanında (4-5 ay önce 🤣) ttarch dosyaları ile kafayı bozdum PS3 TWD 2 için. Kaç hafta boyunca patch dosyası oluşturmaya çalıştım. Lua programlamaya çalıştım. Thisrock abinin borderlans telltale için oluşturduğu patch'i inceledim. Zenhax da arşivlenmiş tüm konuları okudum. 🤣 Ama hiçbir şekilde oyuna patch tanıtamadim. En sonunda saldım oyunu. 🤣🤣🤣 çözersen haber verde tamamlayayim.

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
342
672
93
Zamanında (4-5 ay önce 🤣) ttarch dosyaları ile kafayı bozdum PS3 TWD 2 için. Kaç hafta boyunca patch dosyası oluşturmaya çalıştım. Lua programlamaya çalıştım. Thisrock abinin borderlans telltale için oluşturduğu patch'i inceledim. Zenhax da arşivlenmiş tüm konuları okudum. 🤣 Ama hiçbir şekilde oyuna patch tanıtamadim. En sonunda saldım oyunu. 🤣🤣🤣 çözersen haber verde tamamlayayim.
PS3'leri sen yapmışsın eline sağlık. PS4'te aynı dosyalar işe yaramadı mı? Aslında toolları var gözüküyor nette ama deneyemedim henüz. PS4'te sen denediysen ve başaramadıysan hiç bu işe girilmez :)