Thief PS3-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde psp_gs tarafından oluşturulan Thief PS3-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,518 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Thief PS3-DUPLEX
Konbuyu başlatan psp_gs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nighty

psp_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2011
1,606
73
48
[ATTACH=CONFIG]194[/ATTACH]

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

yari

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2010
46
8
8
Pc ye çıkmasına 4 gün varken neden konsola erken çıktı ? İllaki bir adım önde olacak şu konsolun :mad: Sinirlenmeyeyim diyorum ama bak yine sinir katsayılarım tavan yaptı :mad-new:
Şaka bir yana konsol sahiplerine iyi oyunlar biz de 4-5 gün sonra oynarız İnşallah :)

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,703
8,494
113
bunlarda benden olsun

mega.co.nz bu site hızlı indiriyor jdowlandır kulanın
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
fichier
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
Ya megadan indirme yapıyorum hafıza dolu uyarısı alıyorum anlamadım sadece megada yapıyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
XBOX360 için de Torrent'e düştü. Oynayan arkadaşlar tavsiye derler mi?

mounes2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2011
1,279
55
48
35
The Bank Heist DLC si ne ise yariyor ? ve hangi oyun koduna gore ? BLES01982-[Thief] uyarmi ? baska yerden indirmistim de

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,046
278
83
tek link putlocker olayı devam ediyor mu arkadaslar :D ferex yüklüyorsa hala putlocker a bekliyorum..

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
oynanış videolarına baktımda benlik bir oyun değil indirmekten vazgeçtim

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Oyunu açtıktan sonra DUPLEX logosu çıkıyor ardından disk read error hatası, çözümü nedir?

Son düzenleme: