Thief [XBOXONE]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Thief [XBOXONE] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,981 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Thief [XBOXONE]
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan benteo

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
[HIDE-THANKS]

Region : Region Free Languages: English
Size : 1 DVD Genre : Action
Platform : XBOX 360 Date : 02/2014

Release Info:

Garrett, the Master Thief, steps out of the shadows into the City. In this
treacherous place, where the Baron's Watch spreads a rising tide of fear
and oppression, his skills are the only things he can trust. Even the most
cautious citizens and their best- guarded possessions are not safe from
his reach.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[/HIDE-THANKS]

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
Paylaşım için teşekkür ederim bu aralar çok upload siteleri çıktı premium bulunmuyorda zamanında filejungle ve fileserve vardı kapandığına çok sevinmiştim bunun sonuda onlara benzer inşallah en azından letitbit turbobit uploaded netload rapidgator gibi sitelere yüklerlerde bizde cbox sitelerinden premiuma çeviririz :D

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Paylaşım için teşekkür ederim bu aralar çok upload siteleri çıktı premium bulunmuyorda zamanında filejungle ve fileserve vardı kapandığına çok sevinmiştim bunun sonuda onlara benzer inşallah en azından letitbit turbobit uploaded netload rapidgator gibi sitelere yüklerlerde bizde cbox sitelerinden premiuma çeviririz :D
fileom firedrive ryushare uzun süre devam edecek duruyor şu anki durumda .Fileom sorun değil ryushare en sevmediğim :very_drunk:

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
Filedrive yine çok iyi en azından son hız premium olmadan indirebiliyoruz bende bir tane vardı tam hatrlamıyorum en çok ona gıcık kapıyordum :) haaahh şimdi hatırladım oteupload :D
oteden şu anda vazgeçtiler gözüküyor ote çeviriliyordu çünkü çevrilmeyene yüklemek daha çok işlerine geliyor ryushare başta olmak üzrere :greedy_dollars::greedy_dollars:

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
887
113
39
PSLAND:)
[MENTION=81998]ankboy[/MENTION] Ryushare de çevriliyor konuya eklemen yeterli :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk