PS4 Türkçe YAMA Timothy vs the Aliens PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Timothy vs the Aliens PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,864 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Timothy vs the Aliens PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan jandarma1919

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
4,950
43,010
113
Timothy vs the Aliens PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve düzenlemesi bana ait olan Timothy vs the Aliens PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Yama ile uyumlu olan oyunu arşivin içinde de bulabilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese keyifli oyunlar dileriz.

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya ve tool için swuforce'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Timothy vs the Aliens, bir mafyanın siyah beyaz şehrini renkli uzaylıların istilasından koruyacağı bir açık dünya platform ve macera oyunudur.

Oyun, özgürce keşfedilebilen, bir sürü sır ve görev barındıran açık ve büyük bir şehir olan Little Fish City'de geçiyor. Şehir tamamen platformlardan oluşuyor ve bu şehirde dolaşmak bir yerden bir yere yürümek kadar kolay olmayacak. Ayrıca oyunda gördüğün tüm araçları kullanarak tüm şehri arabayla keşfedebileceksin.

Timothy vs the Aliens'ta uzaylılar ve düşman mafyalar tarafından kurulan pusularda aksiyon dolu anlar yaşayacak, öğeler bulmak için bir sürü bulmaca bulacak, diğer karakterlere yardım edecek ve engelli veya gizli yerlere erişeceksin.

Tabii ki uzaylılarla savaşmak için her zaman tam teşekküllü gezeceksin ve Silah Kaçakçısından öğeler alarak envanterini genişletebileceksin.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

CASTELLANOS

PS4 TOOL
SWUFORCE

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,405
4,742
113
Millet aldırmadan hemen yazıyım :)
Ellerine sağlık Castellanos @Castellanos hocam :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Saldırmadan olacaktı yaws :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
4,950
43,010
113
Millet aldırmadan hemen yazıyım :)
Ellerine sağlık Castellanos @Castellanos hocam :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Saldırmadan olacaktı yaws :)
Oyunda araba da sürüyor muşuz 😆 Keyifli bir oyunmuş. Hafta sonu oynadım. Sonlara yavaş yavaş geliyorum. 😁