PS4 Türkçe YAMA Tintin Reporter Cigars of The Pharaoh %100 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Tintin Reporter Cigars of The Pharaoh %100 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,866 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 54 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Tintin Reporter Cigars of The Pharaoh %100 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nucleusxx

bluetooth1905

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 16, 2020
78
217
33
Tintin Reporter Cigars of The Pharaoh %100 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Great snakes! (Harika yılanlar!)... Evet Tenten hayranları ne demek istediğimi anlamışlardır :)
Tenten serisinin 4. cildi olan Firavunun Puroları'ndan (1934) esinlenerek oluşturulan
Tintin Reporter Cigars of The Pharaoh
oyunun Türkçe Yerelleştirilmesiyle sizlerle beraberim.

Uzun bir emek verdiğim ve tek başıma yürüttüğüm bir çalışma olduğunun altını çizmek isterim.
Yaklaşık 320.000 satır ve tüm diller karışık... Ama sonunda güzel bir başarı hikayesi ve karşınızda %100 Türkçe...

Hepinize Sevgiler...

NOT
CUSA40904 ile uyumludur ve v1.07 güncellemesini içinde barındır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
Günay K.

PS4 PORT VE DÜZENLEME
Günay K.

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kexepas

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 29, 2022
86
48
18
Ellerine sağlık. Bilgisayarda oynayacaktım fatal error hatası yüzünden oynayamadım (Genel bir sorunmuş) . Darısı senin çevirin ile ps4'de olacak inşallah. Son sürüm derken 1.07 ile uyumlu olacak değil mi? Paylaşabilirsen dil dosyasıda yeterli bizler paketleriz.

Umit3710

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 25, 2022
285
177
43
Bende pc de oynamayı düşünüyordum oynanacaklar sırasına yazmıştım şimdiden eline emeğine sağlık ps4 te oynarım artık

cesoaxl

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 9, 2008
204
18
18
Bende bekliyordum. Çünkü oyun dialog ve hikaye anlatımı üzerine. Çok iyi ingilizceniz yoksa oyun size zevk vermeyecektir. Bekliyoruz umarım uyumlu olur.

bluetooth1905

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 16, 2020
78
217
33
emeğine sağlık. çevirisi vardı ama portu yoktu sanırım.
En baştan çevirdim ve portladım. ps5'te oynadım ve bitirdim. sorunsuz keyifle oynanacak bir oyun.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ellerine sağlık. Bilgisayarda oynayacaktım fatal error hatası yüzünden oynayamadım (Genel bir sorunmuş) . Darısı senin çevirin ile ps4'de olacak inşallah. Son sürüm derken 1.07 ile uyumlu olacak değil mi? Paylaşabilirsen dil dosyasıda yeterli bizler paketleriz.
1.07 elbette paketleyip yükleyeceğim.

Bende bekliyordum. Çünkü oyun dialog ve hikaye anlatımı üzerine. Çok iyi ingilizceniz yoksa oyun size zevk vermeyecektir. Bekliyoruz umarım uyumlu olur.
uyum aşamalarını uzun uğraş sonunda çözüm. keyifle oynayacaksınız. Konuşmaları tekile döndürdüm. sizli bizli çok resmi dil olmasını istemedim.

hep türkçe yaması çıkar diye oynamamıştım şimdiden emeği olanlara te
şekkürler.
Yaklaşık 320.000 satırla geliştirdiğim bir yöntemle dil dosyalarında düzenlemeleri yaptım ve her satırı inceleyerek çeviriyi noktaladım.

Son düzenleme: