Transformers Rise of The Dark Spark -DUPLEX Full Link

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Transformers Rise of The Dark Spark -DUPLEX Full Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 778 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Transformers Rise of The Dark Spark -DUPLEX Full Link
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan konpega

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,517
6,088
113

P R O U D L Y P R E S E N T S: Transformers: Rise of The Dark Spark
Date: 06/2014 Languages: English
Platform: PS3 Genre: Action

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
RapidGator:

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Fileom:

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
0
oyunu bugün denedim ve oldukça hoşuma gitti diğer transformes oyunları gibi bu oyunda güzel olmuş gerçektende paylaşım için teşekürler :joyous:

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 4, 2012
803
746
0
antarktika
çıkmış tüm transformers oyunlarını oynamış birisi olarak bu oyunu biraz gerilemiş buldum
mesela transformers the game de ki etrafla olan etkileşim bu oyun da yok.yani o oyunda sokak lambasını koparıp silah olarak kullanabiliyorduk ya da bi arabayı alıp fırlatabiliyorduk.bunda ise bu tür şeyler yok ve kaplamalarda çok kalitesiz
film oyunu olduğu için zaten fazla beklentim yoktu ama en azından önce ki oyunlarının kalitesinden geriye düşmemesini beklerdim
sonuç olarak bir iki saat oynayıp unutulacak klasik film oyunları kervanına katıldı bu da :)