PS4 Yardım Tv Ayarı hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde taylanozgur tarafından oluşturulan Tv Ayarı hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,629 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Tv Ayarı hakkında
Konbuyu başlatan taylanozgur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan taylanozgur

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2011
194
48
28
36
Bende 127 ekran arçelik tv var hiçbir oyunda bir sıkıntı olmazken futbol oyunlarında özellikle pozisyon tekrarlarında topun görüntüsü bir garipleşiyor ne yaptıysam bir çözüm bulamadım .Tv oyun modunda acaba başka bir moda mı almalıyım.Tam ayar konusunda bilgi verebilirmisiniz hem ps3 hem ps4 için?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
887
113
39
PSLAND:)
Bende 127 ekran arçelik tv var hiçbir oyunda bir sıkıntı olmazken futbol oyunlarında özellikle pozisyon tekrarlarında topun görüntüsü bir garipleşiyor ne yaptıysam bir çözüm bulamadım .Tv oyun modunda acaba başka bir moda mı almalıyım.Tam ayar konusunda bilgi verebilirmisiniz hem ps3 hem ps4 için?
Kardeş TV nin hz ayarlarından dolayı oluyormuş. Bende de pes 2013 te bazen oluyor. Olmazsa başka modda dene kardeş
Ben oyun moduna aldığımda çok karanlık oluyor :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2011
194
48
28
36
Aynen görüntü özellikle fifa 15 de acaip karanlık ps3de.Sen o zaman oyun ayarlarını kullanmıyorsun değilmi?eko,film,spor vs modu var hangisi uygun olur??
edit:hallettim bu kadar basit bir şeyi nasıl atladığımıda anlamadım ayaralara kafa yormaktan :) oyun modunda netlik ayarını 75 den 100 e çıkarınca düzeldi.MEMC ayarını kapalı durumuna getirince kesin çözüm oluyor.

Son düzenleme: