Uncharted 2 grafik hatası ve donma yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde killer62 tarafından oluşturulan Uncharted 2 grafik hatası ve donma yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,152 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Uncharted 2 grafik hatası ve donma yardım
Konbuyu başlatan killer62
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan killer62

killer62

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2012
7
0
1
35
Oyunun %56 sına kadar geldim (bu arada forumdaki türkçe yama ile oynuyodum) dağcılık bölümünde oyunda grafik hatası oluyor iple karşıya atlarken o bölge bembeyaz yokmuş gibi görünüyor. Save dosyası atmaya çalıştım oyun onuda okumadı yada ben yapamadım bilmiyorum..harici hdd den oynuyorum oyunu..sürümü bu BCUS98123 .. 1.09 güncelleme felan bişeyler gördüm ama anlamadım.. ps3 kafeden yükledim getirdim yani :)

bölüm şurası 1.50 de hiç ses gelmiyor oyundan o konuşmadan sonra benim oynayışımda geri geliyor ses ..ama asıl sorun 2:40 ta ..karşı taraftaki bölge yok maalesef :D ne yapmak gerekir üstadlar
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,393
163
83
Dahiliden oynuyorsanız muhtemelen dahili hdd değişimi ile düzelecektir sorun, last of us da bu sorunu çok yaşayan oldu

killer62

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2012
7
0
1
35
1tb harici hdd ile oynuyorum..oyunu ilk acadken 5gb gibi bi onyukleme yapti sadece dahili hdd yi nasi değiştirim anlamadim

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,393
163
83
Dahili hdd ye atıp denermisin?

killer62

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2012
7
0
1
35
valla oyunun save felan gitti oraya gelene kadar yine bi cebelleşicem mecbur ..sağol dostum o kısma gelince yazıcam burdan