PS5 Oyun Türkçe Yama Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,628 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 43 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

qxpcucu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 9, 2025
7
0
1
Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PS5 Türkçe Yama & Türkçe Dublaj İndir (ÇIKTI)

Uncharted Legacy of Thieves Collection PS5 oyununun Türkçe Dublaj ve Türkçe Yaması ile karşınızdayız. Bildiğiniz üzere oyun resmi türkçe olarak çıktı, fakat paylaşılan USA versiyonunda oyun direkt İNGİLİZCE olarak açıldığından ne yaparsak yapalım TÜRKÇE dilini seçemiyorduk. Uzun lafın kısası, 2 gün süren uğraşlar sonucunda farklı farklı araçlar denedim ve nihayet son bulduğum tool sayesinde TÜRKÇE dil dosyalarını İNGİLİZCE olarak yeniden adlandırdım ve oyunun direkt TÜRKÇE olarak açılmasını sağladım.

Türkçe yamayı indirdikten sonra KURULUM BÖLÜMÜ'nü okumayı unutmayınız.

Tool için NOOBINCODING'e teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama
v01.002 sürümü ile uyumludur ve 4xx ve üzeri versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.

NOT
EUR versiyonu paylaşıldığında artık bu yamaya ihtiyacınız kalmayacaktır.

NASİHAT
Her daim kardeşi olduğum EMRE kardeşim, bu
yanlış yoldan dön artık.

OYUNUN KONUSUNA AŞAĞIDAN ERİŞEBİLİRSİNİZ.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

USA VERSİYONLU OYUNU TÜRKÇE OLARAK AKTİFLEŞTİRME
CASTELLANOS

PS5 TOOL
NOOBINCODING

OYNANIŞ VİDEOSU (BİR HIRSIZIN SONU)

OYNANIŞ VİDEOSU (KAYIP MİRAS)

[Gizli içerik]

şifre ne acaba