PS4 Türkçe YAMA Until dawn, detroit become human, heavy rain

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama İstekleriniz kategorisinde GAMEMASTER tarafından oluşturulan Until dawn, detroit become human, heavy rain başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,411 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama İstekleriniz
Konu Başlığı Until dawn, detroit become human, heavy rain
Konbuyu başlatan GAMEMASTER
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan KZM

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,045
257
83
Arkadaşlar merhaba oyunları rus bir siteden torrentle indirdim fakat kodları internette bulduğum türkçe yamalara uymuyor bunu kendi versiyonum için port etmenin bir yolu var mıdır?

bayraktutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2018
405
1,171
93
30
"duxas repackger" diye bir uygulama var otomatik çeviriyormuş sanırım. Ben denemedim, kendim manuel yapıyorum. Bir dene yapamazsan yardımcı olurum. Boşa gitmesin, indirmişsin o kadar.

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,045
257
83
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

"duxas repackger" diye bir uygulama var otomatik çeviriyormuş sanırım. Ben denemedim, kendim manuel yapıyorum. Bir dene yapamazsan yardımcı olurum. Boşa gitmesin, indirmişsin o kadar.
Hocam cevap için çok teşekkür ederim o programın adını ben de bugün araştırırken gördüm ama tam olarak ne işe yaradığından emin olamadım.. doğru düzgün bir link bulursam onu indirip deneyeceğim yazık olur yani 100 gb oyun🥶

KZM

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 24, 2022
90
3
8
bana yardımcı olabilir misin ? bende de aynı sorun var