PS4 Türkçe YAMA Untitled Goose Game PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Untitled Goose Game PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,326 kez görüntülenmiş, 169 yorum ve 94 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Untitled Goose Game PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan doreson

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,879
54,215
113
Untitled Goose Game PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Untitled Goose Game PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren Kaan Akyıldız'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama ile uyumlu olan oyun linkini arşivin içinde bulabilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Untitled Goose Game, masum bir köydeki kaçak bir kaz rolünde olduğun açık uçlu bir slapstick gizlilik oyunudur. İnsanların arka bahçelerinden, ana caddedeki mağazalara ve köy meydanlarına kadar kasabada dolaş, şakalar kurgula, şapkaları çal, bol bol vakla ve genel olarak insanların günlerini mahvet.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
KAAN AKYILDIZ (BLOGKAAN)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,131
6,010
113
Castellanos @Castellanos abi tam benim kıza göre süpersin :)

O değilde hazırlanıyor 3 4 hazırlanıyor 1 2 den önce çıktı yaws :)

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,879
54,215
113
Castellanos @Castellanos abi tam benim kıza göre süpersin :)

O değilde hazırlanıyor 3 4 hazırlanıyor 1 2 den önce çıktı yaws :)
Konu hazırlaması, video upload'ı diğerlerine nazaran bunlar daha erken tamamlandı :)O yüzden bunları paylaştım. Diğerlerini de paylaşırım birazdan. Oynanış videoları da çekiyorum ya işlem o yüzden uzun sürüyor. Yoksa resim eklerim. Resimde konuyu iyice dolduracağından video tercih ediyorum. Malum açıklama da ekliyorum konuya :)

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,482
1,557
113
Konu hazırlaması, video upload'ı diğerlerine nazaran bunlar daha erken tamamlandı :)O yüzden bunları paylaştım. Diğerlerini de paylaşırım birazdan. Oynanış videoları da çekiyorum ya işlem o yüzden uzun sürüyor. Yoksa resim eklerim. Resimde konuyu iyice dolduracağından video tercih ediyorum. Malum açıklama da ekliyorum konuya :)
Hazırlanışı kesinlikle hiç kolay değildir Allah yardımcın olsun kolaylıklar diliyorum