PS4 PKG OYUN Welcome to Hanwell USA (v1.00) + (v1.01 UPDATE) CUSA-11848 FULL PKG 17.0 GB

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Welcome to Hanwell USA (v1.00) + (v1.01 UPDATE) CUSA-11848 FULL PKG 17.0 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 899 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Welcome to Hanwell USA (v1.00) + (v1.01 UPDATE) CUSA-11848 FULL PKG 17.0 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SÜPER KRAL 1

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,400
12,357
113
Welcome to Hanwell USA (v1.00) CUSA-11848 FULL PKG 8.54 GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 5.0 GB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 3.6 GB]

................ veya ................

[Rar : 3.6 GB]

Linkler birbirinin aynıdır/Links are interchangeable
Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 4.05 + HEN : (6.72 GoldHEN v2.4b17.3 ile tarafımdan test edilmiştir)
Thanks to stayhye
Dil (Seslendirme)/Language (Voice) : English
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English

Welcome to Hanwell USA (v1.01 UPDATE) CUSA-11848 FULL PKG 8.48 GB

[Rar : 3.5 GB]

................ veya ................

[Rar : 3.5 GB]

Linkler birbirinin aynıdır/Links are interchangeable
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 4.05 + HEN : (6.72 GoldHEN v2.4b17.3 ile tarafımdan test edilmiştir)
Dil (Seslendirme)/Language (Voice) : English
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English​

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,432
2,900
113
Bi de korku oyna be yhanova @yhanova Çok güzel bir tür, kesinlikle denemelisin :D

Üstat paylaşım için teşekkürler. Ellerine, emeklerine sağlık :)
Hileli days Gone yı 2 hatta 3 kez bitirdim o sayılmıyor mu 🤣

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
993
2,060
93
Sayılmaz çünkü Days Gone korku oyunu değil ki :D:) Bu hayatta The Evil Within, Outlast, Amnesia, Resident Evil, Silent Hill, Dead Space, Fatal Frame, Siren, Haunting Ground, Clock Tower, Layers of Fear veya Alien Isolation oyunlarından en az birini muhakkak oynamalısın :):D

Son düzenleme:

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,400
12,357
113
Sayılmaz çünkü Days Gone korku oyunu değil ki :D:) Bu hayatta The Evil Within, Outlast, Amnesia, Resident Evil, Silent Hill, Dead Spaca, Fatal Frame, Siren, Haunting Ground, Clock Tower, Layers of Fear veya Alien Isolation oyunlarından en az birini muhakkak oynamalısın :):D
yhanova @yhanova Korku oyunlarının atası Silent Hill dir onunla başla. :)

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,432
2,900
113
Ps1 de biraz baktıydım level dergisinden oyuyarak geçmeye calıstıgım yerler olduydu sonrası yok abi 😂🤣

Korku filmi de oyunu da şeyapamadım 🤣😂

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
993
2,060
93
Ps1 de biraz baktıydım level dergisinden oyuyarak geçmeye calıstıgım yerler olduydu sonrası yok abi 😂🤣

Korku filmi de oyunu da şeyapamadım 🤣😂
Silent Hill oyunları her ne kadar kült yapımlar olsa da doğal olarak yaşlarını çok belli ediyor. Sen beni dinle ve Resident Evil 2 oyna ;):)

Ya da hiç uğraşmayayım diyorsan direkt Alien Isolation oyna ve öl 😂🤣😂 Oyunda değil ama bildiğin gerçekte öl 😂🤣😂

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 8, 2009
1,184
580
113
Hako şunu metak ettim bu oyun sanirim 2018 yapımı. Oyun yenimi kırılmış oluyor yani