Whited00r6 Çıktı ( Eski Nesil iPhone & iPodlara iOS 6 Yükleyin )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan Whited00r6 Çıktı ( Eski Nesil iPhone & iPodlara iOS 6 Yükleyin ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,990 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Whited00r6 Çıktı ( Eski Nesil iPhone & iPodlara iOS 6 Yükleyin )
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ankboy

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
5,874
113
MotherBoard

Whited00r Nedir?

Whited00r eski nesil iPod iPhone larınızı hızlandırılmış ve yeni nesil iOS özelliklerinin eklendiği sürümdür.

Hangi Cihazları Destekler?
iPhone 2G, iPhone 3G, iPod Touch 1G ve iPod Touch 2G

Voice Control

Zengin İçerik

Yüksek Performans

Geliştirilmiş Tasarım

Uygulamalar Arası Hızlı Geçiş

iCloud Yedekleme Desteği

Video Kayıt

Klasör Seçeneği

Hatırlatıcı

Gelişmiş Safari

Nasıl Yüklenir?

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
cihazınıza uygun firmwareyi indirin.

Daha sonra iTunes i açarak Geri Yükleme Seçeneğinden Shift e basarak firmwareyi seçin.Yüklemeyi Başlatın.

Yükleme tamamlandıktan sonra artık yedeklerini aktarabilir veya yeni bir cihaz olarak tanıtabilirsiniz.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
883
113
39
PSLAND:)
iPod nano 2 gb ye gore bise yokmu kardesim :(

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
arkadaşlar çok bug var eğer 5.2.1 versiyonda iseniz yükseltmeyin derim

bukalemuns

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2009
219
28
28
47
ipod adlı ipoda geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (1604)hatası alıyorum. ipod touch 2g. doğru versiyonu indirdiğimden eminim. sorun nedir anlamadım.

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2009
264
10
18
41
ipod adlı ipoda geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (1604)hatası alıyorum. ipod touch 2g. doğru versiyonu indirdiğimden eminim. sorun nedir anlamadım.
bir çaresi yok mu arkadaslar aynı hatayı bende alıyorum neden yapabılır.3g ye yuklemek ıstıyorum ama olmuyo

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Videoyu izleyin öncelikie İreb ile DFU moda almanız gerekiyor hata almamak için

3g içinde linkteki rehberi inceleyin

Riskli bir işlem rehberleri tamamen incelemeden başlamayın