- Ocak 26, 2011
- 303
- 10
- 18
Evet değerli arkadaşlar Winning Eleven oyununun en eski ve en keyifli versiyonlarından biri olan winning eleven 3 j league oyununu sizlerle paylaşıyorum. Bu oyunu daha önceden de paylaşmıştım fakat ortadan kaldırılmış. Bu oyundan önce winning eleven j league çıkmıştı fakat o psp de çalışmıyor arkadaşlar. o playstation 1 in en eski futbol oyunu olma özelliğini taşıyordu o yüzden paylaşmak istedim fakat psp de çalışmıyor daha doğrusu bir takım sorunlar var o yüzden bende bu oyunu paylaştım. jubilo iwata , gamba osaka, kashiwa reysol, yokohoma marinos, urawa red diamonds , sanfrence hiroshima , nagaya grampus ve daha bir çok japon takımının olduğu winning eleven 3 je league oldukça keyifli bi oyun kesinlikle tavsiye ediyorum . japon ligi diye yabana atmayın. ve en önemlisi Jon Kabira yani meşhur japon spikerin ilk seslendirmesi bu oyunla birlikte başladı yani ilk defa bu oyunu seslendirdiği için bu oyunun ayrı bir yeri var . background ları oldukça sağlam , ses efektleri ve tribünler oldukça canlı , oynanabilirlik mükemmel...mutlaka öneriyorum... herkese keyifli oyunlar.
SLPS86055 Klasörünü PSP/GAME klasörünün içine kopyalayın.
Boyut: 175 mb
Test: 6.35 pro-B3 ve 5.50 gen-D3
:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Şifre(Pass): SKULLMONKEYS
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya