Winning Eleven 3 - J League - Tek Link - Konvertlenmiş

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp PS1 Oyunları kategorisinde skullmonkeys tarafından oluşturulan Winning Eleven 3 - J League - Tek Link - Konvertlenmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,187 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp PS1 Oyunları
Konu Başlığı Winning Eleven 3 - J League - Tek Link - Konvertlenmiş
Konbuyu başlatan skullmonkeys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan matrak44

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
303
10
18

Evet değerli arkadaşlar Winning Eleven oyununun en eski ve en keyifli versiyonlarından biri olan winning eleven 3 j league oyununu sizlerle paylaşıyorum. Bu oyunu daha önceden de paylaşmıştım fakat ortadan kaldırılmış. Bu oyundan önce winning eleven j league çıkmıştı fakat o psp de çalışmıyor arkadaşlar. o playstation 1 in en eski futbol oyunu olma özelliğini taşıyordu o yüzden paylaşmak istedim fakat psp de çalışmıyor daha doğrusu bir takım sorunlar var o yüzden bende bu oyunu paylaştım. jubilo iwata , gamba osaka, kashiwa reysol, yokohoma marinos, urawa red diamonds , sanfrence hiroshima , nagaya grampus ve daha bir çok japon takımının olduğu winning eleven 3 je league oldukça keyifli bi oyun kesinlikle tavsiye ediyorum . japon ligi diye yabana atmayın. ve en önemlisi Jon Kabira yani meşhur japon spikerin ilk seslendirmesi bu oyunla birlikte başladı yani ilk defa bu oyunu seslendirdiği için bu oyunun ayrı bir yeri var . background ları oldukça sağlam , ses efektleri ve tribünler oldukça canlı , oynanabilirlik mükemmel...mutlaka öneriyorum... herkese keyifli oyunlar.

SLPS86055 Klasörünü PSP/GAME klasörünün içine kopyalayın.

Boyut: 175 mb
Test: 6.35 pro-B3 ve 5.50 gen-D3
:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şifre(Pass): SKULLMONKEYS

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Giray

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
79
0
6
Olmuyo Şifreyi mi yanlış yazdık diye bi daha denedim corrupted file veya wrong password :S

Yine de Teşekkürler

ekrm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2011
152
0
16
30
Olmuyo Şifreyi mi yanlış yazdık diye bi daha denedim corrupted file veya wrong password :S

Yine de Teşekkürler
giray kardes skull abinin yaptıgı paylasımlar gercekten kalitelidir indirdigin dosyada anlık kopma yasamıssındır ve eksik yada bozuk inmistir eger tekrar indirirsen sorunun düzeliceğime eminim:)

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
303
10
18
Arkadaşlar oyunda sorun yok şifre doğru eğer şifrede sorun varsa birde skullmonkeys i SKULLMONKEYS olarak yani büyük harflerle yazarak deneyin . slps86055 klasörünü psp/game e kopyalayın . eğer corrupted data olarak görürse klasörün ismini winning eleven 3 olarak değiştirin

Giray

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
79
0
6
giray kardes skull abinin yaptıgı paylasımlar gercekten kalitelidir indirdigin dosyada anlık kopma yasamıssındır ve eksik yada bozuk inmistir eger tekrar indirirsen sorunun düzeliceğime eminim:)
Ondan şüphem yok şimdi bir kez daha deniyorum zaten bayılırım böyle eski futbol oyunlarına çocuken komşudan 10 yerdim hep :D

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,505
47
48
38
Siteye Git
Arkadaşlar oyunda sorun yok şifre doğru eğer şifrede sorun varsa birde skullmonkeys i SKULLMONKEYS olarak yani büyük harflerle yazarak deneyin . slps86055 klasörünü psp/game e kopyalayın . eğer corrupted data olarak görürse klasörün ismini winning eleven 3 olarak değiştirin
evet şifre büyük harfle SKULLMONKEYS ana mesajı düzeltelim :phtmn: