PS2 OYUN WİNNİNG ELEWEN 6 WE TURKEY PATCH

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde enesozari tarafından oluşturulan WİNNİNG ELEWEN 6 WE TURKEY PATCH başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 298 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı WİNNİNG ELEWEN 6 WE TURKEY PATCH
Konbuyu başlatan enesozari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan enesozari

enesozari

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2025
11
8
3
Herkese selam bu oyunun bu patchını uzun zamandır arıyorum bulamadım.

burdaki linkte oyunu görebilirsiniz bulamama yardımcı olursanız harika olur

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
94
136
33
34
Adamın son videosuna yazdım bende , bu tür oyunların linki patladığı zaman bir daha bulmak çok zor tavsiyem google drive hesabına upload etmen veya cd&dvd'ye yazıp bir çantada saklaman.

enesozari

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2025
11
8
3
Adamın son videosuna yazdım bende , bu tür oyunların linki patladığı zaman bir daha bulmak çok zor tavsiyem google drive hesabına upload etmen veya cd&dvd'ye yazıp bir çantada saklaman.
sata ssd aldım ona yedek yapıcam elımdekılerı ama bunu bulmam lazım

enesozari

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2025
11
8
3
hala düzeltmedi herif ilgilenmiyor başka video bile yok we turkey yamasıyla alakalı

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
94
136
33
34
Yükledim konuya ordan indirin cevap yazmayı unutmayın.Yarın da We Turkey 7 paylaşırım takip edin benim mesajları ordaki elimdeki Türkçe Ps2 oyunlarını paylaşmaya devam edicem.

enesozari

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2025
11
8
3
Yükledim konuya ordan indirin cevap yazmayı unutmayın.Yarın da We Turkey 7 paylaşırım takip edin benim mesajları ordaki elimdeki Türkçe Ps2 oyunlarını paylaşmaya devam edicem.
hocam harikasın ben o konuda tüm we 7 versıyonlarını paylaşmıstım