PS4 Türkçe YAMA Wolfenstein II The New Colossus

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama İstekleriniz kategorisinde espiyano tarafından oluşturulan Wolfenstein II The New Colossus başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,644 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama İstekleriniz
Konu Başlığı Wolfenstein II The New Colossus
Konbuyu başlatan espiyano
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan espiyano

ubuntu89

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2020
390
167
43
O oyunun pc yaması ücretli olduğundan port etme şansımız yok maalesef. Ücretsiz paylaşılan yamaları port ediyoruz.
Bunun gibi bi tane oyun daha turkce yaması satış şeklinde sunulduğu için yama ps4'e yapılmadı.
Böyle yamalar da yani PC için ücretli çıkan ps4'e portu mümkün olan yamalarda süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama meraktan birsey sormak istiyorum misal ücretini ödeyip ps4'e port ettim ve açık bir şekilde dağıtıyorum sorun olur mu ki.

Bu konuyu görünce biraz baktım çok fazla bir şekilde internette dağıtılmaya da başlanmış ücretsiz ve oyun ile beraber indirilmeye sunulmuş

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,270
51,111
113
Bunun gibi bi tane oyun daha turkce yaması satış şeklinde sunulduğu için yama ps4'e yapılmadı.
Böyle yamalar da yani PC için ücretli çıkan ps4'e portu mümkün olan yamalarda süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama meraktan birsey sormak istiyorum misal ücretini ödeyip ps4'e port ettim ve açık bir şekilde dağıtıyorum sorun olur mu ki.

Bu konuyu görünce biraz baktım çok fazla bir şekilde internette dağıtılmaya da başlanmış ücretsiz ve oyun ile beraber indirilmeye sunulmuş
Abi şimdi özelden dağıtsanız bir sıkıntı çıkmaz tabii.

Açık bir şekilde paylaşmak maalesef mümkün değil.

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2019
206
67
28
Gelmesini istedigim bi yama İnşaallah yakin zamanda bu sitede görürüz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Estranged_123

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2021
108
6
18
Gameolog'un yamasını birisi PS4'e port etse keşke. Steam indiriminden aldım oyunu fakat PC'm kaldırmadığı için oyunu iade etmek zorunda kaldım. Oynamaya çalıştığım yerlerde yama gayet iyiydi.

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2019
206
67
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Dye dye btirdik yamasiz :) azcok anladim konuyu.Wolfenstein 3 u sabirsizlikla bekliyorum

Son düzenleme: