World Of Warcraft PSP

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde hellboy001 tarafından oluşturulan World Of Warcraft PSP başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,964 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı World Of Warcraft PSP
Konbuyu başlatan hellboy001
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fabianx66fa

hellboy001

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 14, 2011
32
0
0
33
Türk sitelerinde bir ilktir hicbiryerde bulamassınız tr sitelerde sadece MCPSP'de
Wireless'e bağlanmayı unutmayın online icin.rardan çıkanı psp-gameye atın

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Arkadaşlar kurcalayarak neyin nasıl olduğunu cözmek en iyisi olacaktır görünüse göre gayet bastitir zaten suan deneyemiyorum pspmde bir sorun var

DOWNLOAD

TEŞEKKÜR BUTONUNU KULLANIN BİR ZAHMET ÇALINTI DEĞİL EMEK

okavas

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 9, 2009
8
0
0
44
metni çeviride çevirmek yerine keşke orijinal haliyle yayınlasaydınız. hiçbirşey anlaşılmıyor böyle

hellboy001

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 14, 2011
32
0
0
33
Üzülmenize gerek yok - kullanma klavuzunun çevirisi o.Alıntımı kimden alıntı? ben yabancı bi program download sitesinden buldum ve icinden cıkan kullanma kılavuzunu translateden çevirip yayınladım hicbiyerden alıntı değildir.Herzaman olanı değil olmayanı yayınlarım.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
30
Dostum. Alıntı değil demek, bilgiyi ben buldum demek değil. Ben yazdım demektir. Tek bir kelime daha etmeyeceğim. :D

pspman12

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 13, 2010
11
0
0
ben açarken connecting felan yazısı geliyo öyle kalıyo açılmıyo

H3LLGU4RD

MyHeLLSCReaM*
Kayıt Üyemiz
Ara 5, 2010
137
34
28
33
Dostum. Alıntı değil demek, bilgiyi ben buldum demek değil. Ben yazdım demektir. Tek bir kelime daha etmeyeceğim. :D

Ne yapmasını bekliyorsunki oyunu kendisininmi yapmasını? [alıntı yazmamak için] O na bakarsan burdaki tüm oyunların altına alıntı yazmaları gerekior,ayrıca bir oyun bu bilgi değil....

teşekkürler paylaşan kardeşim