World Soccer Winning Eleven 2010 - Aoki Samurai no Chousen JPN 5.00m33-6 by chuck

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde chuck_schuldiner tarafından oluşturulan World Soccer Winning Eleven 2010 - Aoki Samurai no Chousen JPN 5.00m33-6 by chuck başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,058 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı World Soccer Winning Eleven 2010 - Aoki Samurai no Chousen JPN 5.00m33-6 by chuck
Konbuyu başlatan chuck_schuldiner
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MGS76

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git

Tür : Futbol
Format : CSO
Boyut : 1.38 GB
RiP : UPDATE
Fix : chuck_schuldiner

Test : 5.00 m33-6 (Diğer Tüm CFW'lerde çalışır.

Yenilikleri :

- Tamamen Yenilenmiş Grafikler ve Yeni Ara yüz.
- Japan Challege Modu ( Japon'ya yı Dünya Kupasına çıkartmaya çalışıyoruz.Hem Takım olarak hemde oyuncu olarak oynayabiliyoruz.)
- Bildiğiniz UEFA Şampiyonlar Ligi,Master Lig VS.
- Kadro ayarlama kısmında gerçek Futbolcu Resimleri.
- Muhteşem gerçek videolar.
- Stadyum ve Top Seçimleri.
- Yeni Sevinme Hareketleri vs.
- Gol Atınca Ekranda beliren ve parlayan GOAL yazısı.
- Ve evet Artık iki SPİKER var..Yanlış Okumadınız.. 2 Adet Spiker.
- Kısaca Benim gibi PES ve WE serilerini sevmeyenler bile çok sevecekler..Resmen hayran oldum..Muhteşem olmuş..

Oyuna Genel Notum : 8.5 / 10

Password : chuck_schuldiner

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

neska

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2009
38
0
6
PES Serisi Japonyada Winning Eleven adi altinda cikmaktadir.

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
Brüşşşş :DHemen indirip deneyerek yorumumu yazacağım.Ama şahsen ağzımı sulandırdın chuck abi :D

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Doğrudan dünya kupasının adını kullanmasa da benzer bir oyun olacağı düşünülen Winning Eleven 2010: Aoki Samurai no Chosen sadece Japonya'da ve PS3, Wii, PSP ve PS2 için piyasaya çıkacak.
PSP sürümünü kolayca temin edebileceğimizi düşünüyorum.

Japon pazarı düşünülerek hazırlanan oyun Batı'daki FIFA üstünlüğünden ve FIFA'nın Japonya'da Konami'nin futbol oyunlarına göre çok az satılmasından dolayı büyük ihtimalle Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkmayacak.