Xbox 360 oyunları Ps3te Oynanırmı ?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mudur tarafından oluşturulan Xbox 360 oyunları Ps3te Oynanırmı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,565 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı Xbox 360 oyunları Ps3te Oynanırmı ?
Konbuyu başlatan mudur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan izmir94

mudur

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 10, 2015
10
0
0
Evet arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var bazı sebeplerden dolayı ps3 e dönmek zorundaydım ve döndüm fakat forza horizonu çok sevdiğim için oynamak istiyorum ve makinam kırık ps3 te forza horizonu oynayabilirmiyim ? Lütfen yardımcı olun yardım ederseniz çok sevinirim yani bi emilasyon falan varmı ?

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,501
3,937
113
28
İzmir/Buca
Evet arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var bazı sebeplerden dolayı ps3 e dönmek zorundaydım ve döndüm fakat forza horizonu çok sevdiğim için oynamak istiyorum ve makinam kırık ps3 te forza horizonu oynayabilirmiyim ? Lütfen yardımcı olun yardım ederseniz çok sevinirim yani bi emilasyon falan varmı ?
PS3'te Nes, Snes, Retro, PS1 ve PS2 emülatörü var fakat herhangi bir Xbox türevini çalıştırdığını duymadım hiç.

PC'de vardır Xbox emülatörü varsa, oradan oynayabilirsin.

mudur

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 10, 2015
10
0
0
Peki güzel kardesim forzaya benzeyen ps3 dede olan bir oyun önerebilirmisin modifiyeli falan gran turismo hariç bildiğin varmı

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,501
3,937
113
28
İzmir/Buca
Peki güzel kardesim forzaya benzeyen ps3 dede olan bir oyun önerebilirmisin modifiyeli falan gran turismo hariç bildiğin varmı
PS4'te Driveclub, Project Cars vs. var ama PS3'te yok sanırım öyle exc. oyun. Need for Speed'lere falan bak istersen.

izmir94

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 4, 2015
12
2
0
Dirt 3 ve GRID Autosport oyunlarına bir göz atın beğenirsiniz belki.