Xbox Klasik Emulatörleri Sitede Kimde Var?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Microsoft Emulation kategorisinde zaza24 tarafından oluşturulan Xbox Klasik Emulatörleri Sitede Kimde Var? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,541 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Microsoft Emulation
Konu Başlığı Xbox Klasik Emulatörleri Sitede Kimde Var?
Konbuyu başlatan zaza24
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 7, 2009
999
16
28
1.soru arkadaşlar ne yaptım ettim bir tane az kullanılmış 320 gb hdd li xbox 1 aldım ama içinde ne emu var ne program nede uygulama adam sırf içine tonla lostun bölümlerini bir kaç tane dandik film 10 tane oynamacağım futbol ve basketbol oyunları var bana link verirmisiniz emulatör romlarıyla birlikte mesela fbaxxx,kavax vb-program-uygulama ve diğer çerezler yardımcı olursanız sevinirim

2.soru internet bağlantısı olmadan pc den veri taşıma kopyala nasıl oluyor açıklarmısınız yorum ve önerizlerinizi bekliyorum

3.soru sitede xboz klasik bölümü neden yok?
saygılar..

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıt Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
41
Burada A dan Z ye hepsi mevcut. Nasıl kurulduklarını bilmiyorum.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
0
45
burda xbox emulatoru yok dostum rüyamı görüyon sen ioriyagami kardeşim:D:e:

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
25
0
Cote D'Ivoire
bu adamı (bazen bot olduğundan şüphelenmiyor değilim) izmir buluşmasında canlı görenler var dostum

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
0
45
gördüğün halde bile böyle düşünmen beni şüphelendirdi turhan kardeşim bazan da düşünüyorum burdaki arkadaşların aklından zorunun olup olmadığını görenlerde böyle düşünürse görmeyenler ne düşünmez siz ne düşünürseniz düşünün arkadaşlar gerçekte altairin var olduğunu değiştirmez ben espiri olsun diye yazdım o mesajı ioriyagami kardeşime hemende yok bootmu yok şumu bumu demeğye başlıcanızı bildiğim halde yazdım yinede:e::e:

ezio2012

Erişim Engelli
Ağu 23, 2011
8
1
0
44
ben boot moot değilim turhan geleyim şüphen varsa gene izmire ve yanında bu üyeliğimle siteye girip mesaj yazcam refleton arkadaşıma istersen tabi şüphen varsa o zaman şüphe müphe kalmar turhan kardeşim ne diyon cevabını bekliyorum veya izmir buluşması düzenleyin yasinle beraber biz geliriz ixonla yine oraya:sakc::01::e::d:

PLATINIUM1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 8, 2009
16
0
0
kardeş emulatörler Xbox a yüklediğimiz Evox adlı işletim sistemiyle çalışır.Diskede bir yazılım atıyorduk adı aklıma gelmedi