XBOX ONE X Kırıldı Mı?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Genel Sohbet kategorisinde Arrd34 tarafından oluşturulan XBOX ONE X Kırıldı Mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,162 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Genel Sohbet
Konu Başlığı XBOX ONE X Kırıldı Mı?
Konbuyu başlatan Arrd34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

Arrd34

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 9, 2017
123
14
18
İkinci el satış yapan bazı sitelerde xbox one için oyun yükleme yapıldıgı internetten korsan oyun yüklenip kurulabildigi yazılmış.Böyle şeylerin bilgisi genelde bu sitede olurdu bilgisi olanlar bizi aydınlatabilir mi?Ya da özelden kaynak atabilirler mi? xbox one x hack ile ilgili redditte falan bulamadım güncel bi şey belki ben gözden kaçırmışımdır.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,898
45,438
113
43
Siteye Git
İkinci el satış yapan bazı sitelerde xbox one için oyun yükleme yapıldıgı internetten korsan oyun yüklenip kurulabildigi yazılmış.Böyle şeylerin bilgisi genelde bu sitede olurdu bilgisi olanlar bizi aydınlatabilir mi?Ya da özelden kaynak atabilirler mi? xbox one x hack ile ilgili redditte falan bulamadım güncel bi şey belki ben gözden kaçırmışımdır.
Xbox one kırılmadı, sizin gördüğünüz oyun yükleme hesap girilerek yapılan yüklemedir eğer olursa senin dediğin gibi forumda bilgisini veririz @Arrd34