xbox oyunlarını genellikle nereden satın alırsınız?

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Genel Sohbet kategorisinde LleN_B0 tarafından oluşturulan xbox oyunlarını genellikle nereden satın alırsınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 142 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Genel Sohbet
Konu Başlığı xbox oyunlarını genellikle nereden satın alırsınız?
Konbuyu başlatan LleN_B0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gecemvesen

LleN_B0

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 29, 2023
1
0
1
Herkese selam. Çoğu insanın konsol oyunlarını nereden satın aldığını merak ediyordum. Konsollar için ağırlıklı olarak
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
veya
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
gibi orijinal mağazalardan satın aldıkları açıktır. Orada bir PC için satın alabilirsiniz, ancak ben böyle görmedim. Bazı arkadaşlarım
veya başka sitelerden alışveriş yapıyor. Kısacası birçok seçenek var. Hangi siteleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Hangisine daha çok güveniyorsun? Yoksa sadece fiyat mı? (çünkü temelde benim için önemli olan tek şey bu)