ÇÖP KUTUSU XBOX360 Türkçe Yama Arşiv Çalışması

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde burak2775 tarafından oluşturulan XBOX360 Türkçe Yama Arşiv Çalışması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,064 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı XBOX360 Türkçe Yama Arşiv Çalışması
Konbuyu başlatan burak2775
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak2775

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2019
269
94
28
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle forumdaki tüm dostlarımı sevgiyle saygıyla selamlıyorum.

Ps4 sahibiyim ve forumda gerçekten inanılmaz kaliteli işler yapılıyor.
Bir dönemler xbox360 yamaları bulunuyordu ama artık bulunmuyor ilgili forum yok oldu ortalıktan.

Şimdi bazıları diyebilir XBOX360 eski bir nesil kim bununla ilgilenir? Fakat kazın ayağı öyle değil, ps4 ve üst nesile aktarılmayan bir sürü harika oyunlar var, bu xbox sahibiyim diye söylediğim bir şey değil, ps3 de aynıları var ps3 arşivi var denilebilir sorun yok ps3 de alınır alınmasına ama xbox360 da oynamak gerçekten bir başka keyifli.

Bu xbox360 ile ilgili bir bölüm oluşturulup çalışma yapılabilir mi böyle bir düşünce var mıdır?

Veya bunun yoğun talep alması dahilinde böyle bir çalışma mı yürütülebilir? Eğer öyle ise bunu talep eden arkadaşlarda cevaplarda konuyu desteklerse harika olur!
Xbox360 için yamaları isterseniz parayla satın mühim değil ben satın almaya hazırım.

Ayrıca PS4 Mass Effect Legendery Edition Türkçe yaması için 500TL bile öderim.

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
134
25
28
Evet bende araya araya bir kaldım yamaları ki konsol eski olsa bile Xbox360 emülatör ile de oynanabiliyor xbox360 oyunları ki PS3 emülatöründen çok daha başarılı emülatörü
Aslında yamaları bulamasak bile olmadı forumda yardımcı olabilecek varsa aynı jenerasyon olduğu için PS3 için Türkçe'ye çevrilmiş oyunları portlamaya çalışabilirim teknik bilgi ve destek olsa bunu yapmak isteyen gönüllü çok kişi olacaktır keşke Türkçe yama ve portlama için güzel bir rehber ve kaynak olsa vakti bol olan insanlar uğraşır sadece xbox360 ps3-4-5 değil PS1 olsun PS2 olsun Xbox classic olsun Nes sisteminden Nintendo switche kadar oyunları Türkçeye çevirsek böyle büyük ve emek veren herkesin bir şeyleri yaptığı gerekirse yapay zeka çevirisi olsun gerekirse diğer konsollardan ya da pcden portlayarak olsun Türkçe yama konusunda büyük ve geniş bir gönüllü istekli emek verenlerin olduğu oyuncuların olduğu bir yer olabilir emülatörler çok gelişti güçlü bir pcde her emülatörü çok güzel şekilde oynanabiliyor artık.

burak2775

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2019
269
94
28
Şu an chatgpt nin yaptığı çeviriler o kadar başarılı ki gerçekten çok iyi, yani artık çeviri yapmak bile oldukça basitleşti ve ayrıca şu an sesleri dahi dublaj yapıyor orijinal tonuyla yeni sistemler, dublaj olayına başladı bir grup şu an, half life ve birde anime bir kız vardı değişik bir oyun mita idi kızın adı o oyunada dublaj yaptılar.

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
134
25
28
Evet dublaj bile yapılıyor ama ben sadece altyazıya bile razıyım eskiden oyundaki metinleri çevirmek kısmı vakit alıyordu şimdi yapay zeka bunu büyük çoğunlukla halletti geri kalan oyunun dosya yapısına bağlı kaldı artık Türkçe yaması olmayan oyun kalmaz artık umarım

burak2775

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2019
269
94
28
Evet çok ilerledi teknoloji, bu konuyu özellikle hortlatıp üst sırada tutmak istiyorum, belki elinde xbox360 türkçe yama arşivi olan çıkar belli olmaz.

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
134
25
28
Bu işlerle uğraşan seven insanların elinde mutlaka vardır zamanında hep sitede durur diye indirip kenara koymamanın cezasını çekiyoruz bende bir umutla internette girip dolaşıyorum arada belki birileri paylaşmıştır diye umarım elinde olan kişi görür bu konuyu

burak2775

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2019
269
94
28
Umarım bende öyle umud ediyorum gerçekten. Ne güzel bütün arşivi indirmiştim lazım olur diye fakat işte o hdd bozulunca hepsi gitti, bir sürü pc oyunu arşiv vardı içinde hepsi yalan oldu. Bir kısmı var aslında bende ama oyunların içine gömülmüş halde, bütün oyunu paketleyip upload etmek hem uğraştırıcı hemde o kadar dosyayı nereye upload ederim bilmiyorum, belki torrent yapılır ama vakit ayırmak lazım.

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
134
25
28
Drive yükleyerek paylaşabilirsiniz ya da hangi oyunlarsa araştırıp kurcalayabiliriz yama dosyalarını ps3 ile aynı oyunlarda genelde dosya isimleri aynı oluyor öyle de bulabiliriz gerçekten paylaşabilirseniz çok sevinirim hatta konuyu görüp faydalananda illaki olacaktır bu arada xbox360 bölümü açılma ihtimali olur mu ki

burak2775

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2019
269
94
28
Arkadaşlar bu güne kadar mevcut olan daha önce yapılmış yamaları kullanmadan, Chatgpt gibi çeviri kullanarak sıfırdan bir çalışma başlatılabilir eğer tasarım çalışmaları yapan arkadaşlar tarafından uygun görülürse.

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
134
25
28
Yapabileceğimiz bir şey varsa xbox360 kullanıcıları olarak hem cihazdan hem emülatörden test de edebiliriz xbox360 exclusive oyunlarından başlansa çok güzel olur bence konsolu olmayanlar bile emülatör sayesinde ilgi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...