yardım eder misiniz ?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde BoonuuS tarafından oluşturulan yardım eder misiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,336 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı yardım eder misiniz ?
Konbuyu başlatan BoonuuS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

BoonuuS

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 10, 2015
4
1
0
Merhaba sevgili arkadaşlar.. bende artık forumdan biriyim.. ve biraz konuda geriyim yardım ederseniz çok iyi olur.

1. Bugün elime PSP 3004 geçti kırık versiyon ve 5.03 yüklü galiba birde GEN diye birşey vardı oyunları açmak için sanırım ben yanlışlıkla hafızayı sıfırladım ve GEN denilen şey gitti ve oyun indirip atıığımda görmüyor oyunu bile ne yapmam lazım ?

2. Versiyon 5.03 yüklü ve ingilizce ben bunun versiyonunu nasıl yükseltme yapabilirim ? 6.60 falan ver heralde :)

Değerli yardımlarınız için ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ederim.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,400
12,357
113
Bu linke tıkla :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Orada 6.20 PRO-C1 FIX3 başlığı bul, önce versionunu PSP 100X-200X-300X MODELLER için olan linkten 6.20 yap sonra yine orada anlattığım şekilde 6.20 PRO-C1 FIX3 kalıcı version yap. 6.60 yaparsan versionun kalıcı olmaz.

Son düzenleme: