Yardım edermisiniz Dostlar ?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Version Downgrade-Upgrade kategorisinde BoonuuS tarafından oluşturulan Yardım edermisiniz Dostlar ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,848 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Version Downgrade-Upgrade
Konu Başlığı Yardım edermisiniz Dostlar ?
Konbuyu başlatan BoonuuS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BoonuuS

BoonuuS

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 10, 2015
4
1
0
Merhaba değerli arkadaşlarım..

PSP de yeni olduğum için 6.61 e yükselttim cihazı ama her kapattığımda makineyi yüklediğim oyunları görmüyor yama işlemi yaptığımda görüyor.. 6.60 versiyonda kalıcı yama var ama cihazımı 6.60 a nasıl düşürebilirim ? yardım edermisiniz lütfen dostlarım bi yardım edin. teşekkür ederim.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,399
12,357
113
Önceki mesajında cevap yazmıştım ama sen acele edip versionunu 6.61 e yükseltmişsin. 3004 PSP ye kalıcı version yüklemen için 6.20 ye düşürmen gerekir. v3 anakartlar için 6.60 kalıcı olmuyor.
Forumu araştır...

BoonuuS

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 10, 2015
4
1
0
Önceki mesajında cevap yazmıştım ama sen acele edip versionunu 6.61 e yükseltmişsin. 3004 PSP ye kalıcı version yüklemen için 6.20 ye düşürmen gerekir. v3 anakartlar için 6.60 kalıcı olmuyor.
Forumu araştır...
öncelik olarak emeğin için teşekkür ediyorum dostum lakin senin verdiğin link sayfan açılmıyor bilgine