Merhabalar. Ben Yerayay. Bugün bir açıklama için burdayım. Öncelikle yaptığım yamalar hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Şuana kadar PS3 için yapmış olduğum birkaç tane yama var (umarım ileride daha fazlası olur.) bu yamaları ne için yaptım? Bu yamaları çoğunlukla kendi oynamak istediğim oyunları Türkçe oynamak için PS3'e port ettim. Biliyorum yaptığım & yapacağım yamaların çoğunluğu daha önce yapıldı çeşitli forumlarda paylaşıldı ancak bu yamalar şuan bazı kişiler tarafından ücretli şekilde satılmakta veya başkalarının yaması olduğu için bu forumda veya başka sitelerde bulunmuyor. Amacım intarnet üzerinden ps3 kullanıcılarının ücretsiz şekilde Türkçe yamalara erişmesi ve bunlar için ücret ödememesi. Farkındayım PS3 devri çoktan kapandı ancak halen benim gibi kullanıcılar mevcut. Bu doğrultuda yama paylaşımı en güvenli site mcpsp.com oluyor tüm yamalar şifre ile paylaşılıyor. ondan dolayı bu forumu tercih ettim. PS3 a'dan z'ye yama konusunu biraz şahlandirmak lazım öyle değilmi? Yaptığım ve yapacağım tüm yamalar bu foruma özeldir. Bu yamalar başka hiçbir yerde paylaşılmamaktadır. PAYLAŞILMAYACAKTIR!
Bu yamaları tatilde bulduğum boş vakitlerimde yaptım. Ve bende malûm her öğrenci gibi okullar açılınca okula döneceğim ondan dolayı nerdeyse hiç boş vaktim olmayacak ve daha fazla yama yapamayacağım. (Arada çok nadir gelebilir)
yani uzun lafın kısası bir sonraki tatilde görüşmek üzere.
(Bu konuyu biraz Erken açtım şuan yapım aşamasında olan yamalar çıkacak ve yeni yamalar gelicek bu 1 aylık süre zarfında)
Okuduğunuz için teşekkürler.
İyi oyunlar dilerim.
Bu yamaları tatilde bulduğum boş vakitlerimde yaptım. Ve bende malûm her öğrenci gibi okullar açılınca okula döneceğim ondan dolayı nerdeyse hiç boş vaktim olmayacak ve daha fazla yama yapamayacağım. (Arada çok nadir gelebilir)
yani uzun lafın kısası bir sonraki tatilde görüşmek üzere.
(Bu konuyu biraz Erken açtım şuan yapım aşamasında olan yamalar çıkacak ve yeni yamalar gelicek bu 1 aylık süre zarfında)
Okuduğunuz için teşekkürler.
İyi oyunlar dilerim.