PS3 Türkçe YAMA Yeni çıkaracağım Türkçe yamalar hakkında Açıklama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan Yeni çıkaracağım Türkçe yamalar hakkında Açıklama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 955 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Yeni çıkaracağım Türkçe yamalar hakkında Açıklama
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smsk63

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
488
2,378
93
Siteye Git
Merhabalar. Ben Yerayay. Bugün bir açıklama için burdayım. Öncelikle yaptığım yamalar hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Şuana kadar PS3 için yapmış olduğum birkaç tane yama var (umarım ileride daha fazlası olur.) bu yamaları ne için yaptım? Bu yamaları çoğunlukla kendi oynamak istediğim oyunları Türkçe oynamak için PS3'e port ettim. Biliyorum yaptığım & yapacağım yamaların çoğunluğu daha önce yapıldı çeşitli forumlarda paylaşıldı ancak bu yamalar şuan bazı kişiler tarafından ücretli şekilde satılmakta veya başkalarının yaması olduğu için bu forumda veya başka sitelerde bulunmuyor. Amacım intarnet üzerinden ps3 kullanıcılarının ücretsiz şekilde Türkçe yamalara erişmesi ve bunlar için ücret ödememesi. Farkındayım PS3 devri çoktan kapandı ancak halen benim gibi kullanıcılar mevcut. Bu doğrultuda yama paylaşımı en güvenli site mcpsp.com oluyor tüm yamalar şifre ile paylaşılıyor. ondan dolayı bu forumu tercih ettim. PS3 a'dan z'ye yama konusunu biraz şahlandirmak lazım öyle değilmi? Yaptığım ve yapacağım tüm yamalar bu foruma özeldir. Bu yamalar başka hiçbir yerde paylaşılmamaktadır. PAYLAŞILMAYACAKTIR!
Bu yamaları tatilde bulduğum boş vakitlerimde yaptım. Ve bende malûm her öğrenci gibi okullar açılınca okula döneceğim ondan dolayı nerdeyse hiç boş vaktim olmayacak ve daha fazla yama yapamayacağım. (Arada çok nadir gelebilir)
yani uzun lafın kısası bir sonraki tatilde görüşmek üzere.
(Bu konuyu biraz Erken açtım şuan yapım aşamasında olan yamalar çıkacak ve yeni yamalar gelicek bu 1 aylık süre zarfında)
Okuduğunuz için teşekkürler.
İyi oyunlar dilerim.

love.lesson

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2016
150
35
28
Eline Sağlık
Castlevania Lord of Shadow-1
Dante İnferno
Red Dead Redemption
Tomb Raider gibi oyunlara da el atacakmısın

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
488
2,378
93
Siteye Git
Eline Sağlık
Castlevania Lord of Shadow-1
Dante İnferno
Red Dead Redemption
Tomb Raider gibi oyunlara da el atacakmısın
Hepside AAA oyunu maşallah. Rdr nin PS4 yaması çıkarsa PS3'e port edebilirim. PS4 portunun çıkması içinde donanım haberdekinden başka bir yama olması lazım ve piyasada yok. Tomb raider güzel bir oyun ancak dil dosyaları bigfile dosyalarınin içinde yani yaması çok zor olur. Diğer oyunlara bi ara bakabilirim.
Bu arada bu forum üzerine RDR nin yaması var araştır biraz bulursun.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,479
4,894
113
Merhabalar. Ben Yerayay. Bugün bir açıklama için burdayım. Öncelikle yaptığım yamalar hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Şuana kadar PS3 için yapmış olduğum birkaç tane yama var (umarım ileride daha fazlası olur.) bu yamaları ne için yaptım? Bu yamaları çoğunlukla kendi oynamak istediğim oyunları Türkçe oynamak için PS3'e port ettim. Biliyorum yaptığım & yapacağım yamaların çoğunluğu daha önce yapıldı çeşitli forumlarda paylaşıldı ancak bu yamalar şuan bazı kişiler tarafından ücretli şekilde satılmakta veya başkalarının yaması olduğu için bu forumda veya başka sitelerde bulunmuyor. Amacım intarnet üzerinden ps3 kullanıcılarının ücretsiz şekilde Türkçe yamalara erişmesi ve bunlar için ücret ödememesi. Farkındayım PS3 devri çoktan kapandı ancak halen benim gibi kullanıcılar mevcut. Bu doğrultuda yama paylaşımı en güvenli site mcpsp.com oluyor tüm yamalar şifre ile paylaşılıyor. ondan dolayı bu forumu tercih ettim. PS3 a'dan z'ye yama konusunu biraz şahlandirmak lazım öyle değilmi? Yaptığım ve yapacağım tüm yamalar bu foruma özeldir. Bu yamalar başka hiçbir yerde paylaşılmamaktadır. PAYLAŞILMAYACAKTIR!
Bu yamaları tatilde bulduğum boş vakitlerimde yaptım. Ve bende malûm her öğrenci gibi okullar açılınca okula döneceğim ondan dolayı nerdeyse hiç boş vaktim olmayacak ve daha fazla yama yapamayacağım. (Arada çok nadir gelebilir)
yani uzun lafın kısası bir sonraki tatilde görüşmek üzere.
(Bu konuyu biraz Erken açtım şuan yapım aşamasında olan yamalar çıkacak ve yeni yamalar gelicek bu 1 aylık süre zarfında)
Okuduğunuz için teşekkürler.
İyi oyunlar dilerim.

Bu saatten sonra bize PlayStation 3 aldırtma :)

Tekrar ellerine sağlık gardasım

Smsk63

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 12, 2023
263
14
18
Emeğinize sağlık dishonered 1 ve watch dogs 1 Türkçe yaması olsaydı özellikle dishonered çok iyi oyun Türkçe yaması olsaydı güzel olurdu bioshock tarzı gizlilik üzerine bir oyundu dishonered

Son düzenleme: