PSP 1006 Yardım lazım acil

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde SHARKHONN tarafından oluşturulan PSP 1006 Yardım lazım acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 137 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP 1006 Yardım lazım acil
Konbuyu başlatan SHARKHONN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SHARKHONN

SHARKHONN

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 4, 2024
2
1
3
 
 

Bir heves ile psp(1006) aldım uygun bir fiyata uzun yola giderken oynarım diye batarya ile (batarya işlem görmüş)ilana göre çalışıyordu umd den biraz ses geliyor yazıyordu aldım.Sonra satan kişi akşam bataryayı şarj ettim biraz oynadım ama sabaha kadar boşalmış bugün de şarj edeyim biraz dedim önce şarj ışığı yandı sonra söndü bir daha açılmadı diye kutuya not bırakmış.Bende satıcıya mesaj attım psp şimdi bozuk mu çalışıyor mu diye o da bana şarj ile çalışır dedi.Bende batarya hücresinde sorun vardır diye elimdeki bataryaların hücrelerini bataryada denedim ama sonuç alamadım açılmıyor ve hücrelerin hepsi dolu. batarya takılı olmadan power tuşuna bastığımda 1 saniye yanıp kapanıyordu bende bataya takılı denedim şarj ışığı yanıyor ama ekran gelmedi sonra home ve r tuşuna basılı güç verdim GEN Recovery Menü geldi seçenekler var ne yapmalıyım.Sonra memory stick dönüştürücüyü çıkarıp açtım açıldı 2dk felan açık kaldı sonra yeşil ışık yanıp yanıp söndü kapandı gine açılmıyordu.Şimdi ise psp sadece şarjda açılıyor 10dk kadar oyun oynandığı zaman 15dk pil takılı halde(sd içine 2 tane oyun kurdum)ve pili de şarj etmiyor. Sonra kapanıyor pil takılı olmadan şarjda iken açmaya çalışıldığında yeşil ışık 3sn yanıp sönüyor ekran da tepki vermiyor.Sadece şarja takıldığında ise şarj ışığı 5dk yanıp sonra sönüyor.Kafayı yemek üzereyim bunun sorunu nedir lütfen yardım edermisiniz.

 

bayraktutan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 6, 2018
405
1,024
93
28
PSP kullanmadım fakat dekorasyon amaçlı elinde bulunan birinden piyasadaki pillerin tamamının ömrünü tamamladığını duymuştum. Şu an Android PSP emulatörleri bile PSP den iyi oyun açıyor. Bence günümüzde oyun oynamak için uygun değil. Onu halletseniz başka sorun çıkacak yani.
 

SHARKHONN

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 4, 2024
2
1
3
Cihazın Şarj entegresinde sorun var gibi
Olabilir bataryanın içini yenilediğim halde şarj etmiyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın Şarj entegresinde sorun var gibi
Pil takılı değilken home+r yaparak açmaya çalıştığımda tam açılacakken kapanıyor ama 3 ya da 5 defa yapılınca kurtarma menüsü geliyor bazen.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bataryayı şarj ediyor uzun zaman sürsede.İçini açtım psp nin hem kontrol hemde temizlik için işlem yapılmış şarj entegresine ve şarj girişi bağlanı soketine
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst