PS5 Yardım 12.70 Jailbreak Autosave sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde playstation tarafından oluşturulan 12.70 Jailbreak Autosave sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı 12.70 Jailbreak Autosave sorunu
Konbuyu başlatan playstation
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan playstation

playstation

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2009
125
7
18
45
12.70 Jailbreak Autosave sorunu için ne yapmamız gerekli. Ghost of yotei yükledim. Manual save yaptığımda da hata verdi. Oyun yeniden başladı kapattığımda. Jailbreak konusunda biryerlerde bi yazı okumuştum ama bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
87
24
8
Bununla ilgili reddit gönderisi görmüştüm. FTP ile taşıma yaptıysanız binary seçili taşıma yapınca düzeliyordu. Filezilla hazır ayarla yotei içinden kayıtla ilgili dosyaları taşımıyordu. Tabi FTP kullandıysanız.

playstation

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2009
125
7
18
45
Evet ftp ile attım oyunu. Klasörü olduğu gibi taşıdım. Tekrar silip taşımam mı gerekli acaba. Yada farklı bir program ilemi aktarmam gerekli?

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
87
24
8
Evet ftp ile attım oyunu. Klasörü olduğu gibi taşıdım. Tekrar silip taşımam mı gerekli acaba. Yada farklı bir program ilemi aktarmam gerekli?
Evet tekrar silip binary modunda taşıyın. Farklı programa gerek yok filezilla da binary modunu seçin. Üst meniden aktarım - aktarım türü - binary seçin. Bilgisayara indirdiğiniz oyun orijinal hali ile duruyorsa konsoldakini silip tekrar atın.