Blasphemous Mobil Türkçe Yama İndir
Blasphemous Android Türkçe Yama İndir
Selamlar,
Blasphemous oyunun
Android Türkçe Yaması ile karşınızdayım.
Normalde oyunun switch yamasını uyarlamayı planlamıştım, gerekli izinleri almıştım ancak, oyunu baştan AI ile çevirmek daha kolay geldi, Ondan dolayı oyun
yapay zeka ile çevrilmiştir.
Yamada
Türkçe karakterler vardır. (Font Eklemedim, Oyunun altyazıları hariç belirli bir bölümünde zaten birkaç font yok.)
Bunun haricinde çeviriye
grafik tabanlı içerik dahil değildir, altyazılar dışında bazı öğe açıklamaları vb. bunlar her dilde ispanyolcadır.
Yama
İspanyolca dilini yerelleştirir.
Yama oyunun en son sürümüne
[1.9.0] göre hazırlanmıştır.
En başta Teknik yardımlar için
ramy dostuma, Ardından Araç için
Nesrak1'e teşekkürü borç bilirim.
KURULUM
Arşivden çıkardığınız APK dosyasını kurun.
OYNANIŞ VİDEOSU
OYUN HAKKINDA
Blasphemous, The Game Kitchen tarafından geliştirilen ve İspanya'nın Endülüs bölgesine ait Katolik dini motifleri ile Gotik unsurları harmanlayan, karanlık ve gotik atmosfere sahip bir aksiyon-platform ve Metroidvania oyunudur. Cvstodia adındaki kurgusal ve lanetlenmiş bir dünyada geçen yapımda, "Sessiz Keder" adlı bir katliamdan sağ kurtulan tek kişi olan "Tövbekar" (The Penitent One) isimli karakteri yönetirsiniz. "Mucize" (The Miracle) olarak bilinen gizemli ve acı dolu bir lanetin pençesindeki bu topraklarda, kafasındaki dikenli tel örgülü miğferi ve "Mea Culpa" adındaki günah çıkarma kılıcıyla amansız bir kefaret yolculuğuna çıkan kahramanımız, karşısına çıkan grotesk yaratıkları ve günahkar düşmanları cezalandırmak zorundadır. Piksel sanatı tarzındaki detaylı görselleri, zorlayıcı dövüş mekanikleri, cezalandırıcı platform ögeleri ve doğrudan anlatılmayan, oyuncunun keşfetmesine bırakılan Souls-like tarzı gizemli lore yapısıyla Blasphemous, oyunculara hem görsel hem de oynanış açısından oldukça derin, huzursuz edici ve epik bir deneyim sunmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY
TEKNİK DESTEK
RAMY OSAMA
TOOL
NESRAK1
ANDROID PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY
[Gizli içerik]